Äntligen lite semester och snart midsommar

Innehåller reklam för #nellycom
Torsdag kväll och vilken dag man haft, ett tag kändes det som att den inte skulle ta slut och allt kändes helt hopplöst.

Imorse var jag supertrött och jag snoozade flera gånger innan jag kände att nej nu måste jag verkligen gå upp och när man då vet att det är sista dagen på jobbet innan man har en veckas semester så känns morgonen extra jobbig med.

Håller ni med ?

Men jag kom till jobbet som jag skulle och tog min kaffe innan jag kollade igenom min mail. Man är inställd på att dagen kommer gå extremt långsamt, men hade jag kunnat förlänga denna dagen så hade jag gärna gjort det. Min vision va att åka från jobbet vid 15 men jag lämnade vid 16,45 för då var alla mina projekt klara och jag hade presterat vad som skulle vara klart vilket kändes så förbannat bra.

Hade jag dessutom fått välja idag så hade jag gärna jobbat utomhus då det har varit perfekt väder och temperatur efter min smak ( +26 ) bara älskar värme. Men jag hoppas på att det komme fler sådana dagar och speciellt när man är ledig.

Under sen em så blev det en tur ner till sjön och det var så mycket folk vilket inte är så konstigt kanske med tanke på hur fint det är där.

Så denna dagen har varit lång och intensiv med hur mycket som helst att göra på sin TO DO lista som jag sätter upp för varje vecka och är inte den klar så slutar inte jag.

Men med tanke på vad som stod i siffrorna i morse och vad som stod när jag lämnade jobbet idag så ger jag mig själv en extra klapp 👏 på axeln då jag verkligen gjorde allt jag kunde och det blev så förbaskat bra.

Utan mina fantastiska kollegor så hade det inte gått, då de plus oss får ekorrhjulet att snurra åt rätt håll och vi peppar varandra när det är tufft men även när det går riktigt bra.

Dagens outfit kommer från #drdenim & #nellycom jag bara älskar det här setet, dels för färgen är jag rakt igenom och det ser så fräscht ut till en snygg bränna. Skorna är också från #nellycom och det är nly shoes.
Passa på när det är final SALE på Nelly - 40% mer på rean. Så har du inte hittat sommarfavoriten än så har ni världens möjlighet.

Men nu så mina älsklingar så säger jag såhär over and out för nu är jag verkligen helt slut efter den här dagen.

Snart midsommarafton

Vad ska ni göra?
Vi väljer att stanna hemma och mysa på hemmaplan så det blir ingen utfärd här innan semestern.

Puss puss

Gillar

Kommentarer