Älskar detta underbara väder - innehåller rabattkod

Innehåller rabattkod i samarbete med @Nakd

Alltså jag bara älskar detta underbara väder ska ni veta och att veta att det ska fortsätta nästa vecka med, Helt Underbart!!!

Jag har ju inget jobb att gå till utan då får man ta vara på de här magiska dagarna som är nu för sen när kylan kommer och höstrusket då önskar man att sommaren fortfarande var kvar.

Jag har verkligen njutit hela helgen och tagit tillvara på den här värmen då jag är en soldyrkare av rang.

I fredags så hade vi vänner på besök och det va fantastiskt trevligt med god mat och dryck på det och för första gången i mitt liv så gjorde jag en frozen cheesecake - tro mig den va magiskt god och det finns en hel kvar dessutom som kommer få gynna mina dagar den här veckan. Mums !!!

Vad har man annars gjort ? Det har varit en hel del badande, både i sjön som är här i närheten men även vid ett poolområde en bit härifrån, jag älskar ju havet men efter det så är det helst en pool som gäller det känns betydligt mycket trevligare och bättre. Eller vad tycker ni?

I samband med det här inlägget så har jag nu chansen att ge er alla en 20% rabatt i samband med Nakd så uppge Jessica Erlandsson vid kassan och värvning av en vän så får ni 20% på ert köp.

Det har kommit in så grymt mycket fina kläder som fortfarande passar de här varma dagarna men även som funkar när sommaren sakta glider förbi.

Glöm inte koden Jessica Erlandsson som ger 20%
rabatt.

Gillar

Kommentarer