gottee

Fil med frusna bär + knäcke med ost och gurka. En dagens outfit lyckades jag så snyggt få till i skeden också:) Förstår inte hur fort denna dagen har gått trots att jag verkligen inte gjort någonting vettigt alls. Är hemma ifrån skolan idag också, känner mig som skolkern numero 1 för när jag vaknade mådde jag jätte bra och har inte haft feber på hela dagen, men så som jag mådde igår brydde jag mig inte ens om att sätta klockan på kvällen. Tänkte att jag skulle pluggat hela dagen typ, det blev ju mycket med det. Städat mitt rum har jag i alla fall fått gjort så varenda sjukisbacill är utslängd nu, känns skönt :) 

Nu håller jag på att jämföra Narnia filmen med bibeln till en uppgift i religionen. För det första kan jag inte ett skit om bibeln eftersom att jag aldrig ägt någon eller konfimerat mig, för det andra är jag inte riktigt tillräckligt djup för denna uppgiften. Så hälften hittar jag på och andra hälften har inte med saken att göra haha.. 

Snart kommer mammis hem så ska vi gå en promme, vågar mig inte på att träna för tidigt igen trots att jag mår greaatt idag, så nöjer mig med en promenad. Är dock skitskraj eftersom att jag häromdagen såg lösa VILDSVIN precis där vi bor, vågar knappt gå utanför dörren. Tur att jag har hundis med mig, ifall de dyker fram några grisar. Hörs sen, puss :)

 

 
 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229