Goood day

Gårdagkvällen spenderades med Elin och mys-prat-kväll, en av de bättre kvällarna på länge faktiskt trots att jag är som jag är och blir trött vid typ TIO, ärligt??? Var jag 17 eller var jag 77 nu igen? 

I alla fall, en stund efter 11 började jag gå mot Victor för att sova där, blev uppfångad på vägen och fick skjuts den sista biten vilket faktiskt var skönt för det var kallt! Äntligen kanske hösten kommer? Åå hoppas! Somnade typ med en gång och vaknade vid halv nio då han skulle till jobbet. Åkte hem och tränade nästan med en gång, första dagen som jag faktiskt känner mig helt bra från förkylningen vilket är jätte skönt! Så det fick bli första ''ta i passet'' på en och en halv vecka vilket som vanligt var lika skönt som obehagligt. 

Nu har jag precis kollat på damernas world cup race på redbulltv och snart startar herrarna, om tre minuter för att vara exakt. Är så avundsjuk! Hade velat vara där och både kört och kollat idag! Men men, lite senare ska jag möta upp tjejerna och tagga inför kvällens festligheter så min dag/kväll blir inte så dålig i alla fall. Efter denna helgen så kommer det vara tävling varje helg sju veckor i sträck, så ska verkligen försöka ha en grym kväll ikväll och sova läänge imon så jag klarar av alla tidiga mornar framöver. Vi hörs lite senare, Pussis 


 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229