Några dagar i veckan åker jag ut till stallet och umgås med den här underbara killen. Finns inget mer rofyllt när vädret tillåter att ta en ridtur i skogen i några timmar. Då jag har så fullspäckade vardagar som det är skulle jag inte klara av att sluta med detta.
Nu på vintern är det riktigt kallt men under några minuter när jag rider i skogen, med massa snö och en stjärnklar himmel som får träden att glittra glömmer man bort kylan.
Vintern kan allt vara ganska bra ändå!

Likes

Comments

I köket är det lätt att få det tomt på väggarna och jag har även lite svårt för tavlor till köksväggen. Jag började därför att sukta efter en fin tallrikshylla som kunde pryda min tomma köksvägg. Jag tyckte det var svårt att hitta en tallrikshylla som inte var allt för dyr så jag valde istället att göra en själv efter att jag hittade beskrivningen på internet.
Jag har inte följt beskrivningen till fullo, jag tog de måtten som passade helt enkelt, det är en smaksak. Som ni även kan se på beskrivningen är den hyvlade listen E lite längre än själva hyllan. Jag valde att göra den listen i samma storlek som resterande hylla, jag tyckte det både blev snyggare och enklare i byggprocessen. List E är även till för att man ska kunna ha krokar på men riktigt så långt har jag inte kommit och med tiden har jag blivit osäker på om jag verkligen ska ha krokarna. Det som var svårast med att bygga tallrikshyllan var att få till formen på sidorna(A), ett tips är att måla upp formen på ett stort papper och när man är nöjd klipper man ut formen och använder som mall till limfogen.
Nedan kan ni se resultatet och jag är jättenöjd, hyllan gör sig så fint i köket och det ger en väldigt hemtrevlig känsla. Jag delar även med mig utav beskrivningen som jag hittade på hemsidan husohem.se.
Är ni händiga (eller har någon annan närstående som är händig) och sugna på en tallrikshylla rekommenderar jag starkt att göra en egen, den känslan man får när man kan säga att man gjort en möbel själv är ganska härlig.
Lycka till!

Likes

Comments