Veckans to do

Vardag

Ja här sitter jag så här på kvällen och äter toast självklart med banan, ost , skinka och cream bonjor. Och funderar på vad jag hade tänkt få gjort denna vecka. Så tänkte försöka skriva upp några punkter.

Funderar också på att jag är lite trött på att dricka kaffe i sambons muggar, ingen av dom känns som jag haha. Någon kanske undrar varför jag inte dricker det i någon av mina mumin muggar men saken är att jag inte vill dricka just kaffe ur dom. Då kaffe kan ge lite missfärgningar, så dricker bara tea och vanlig kall dryck ur dom haha.

Men i alla fall veckans mål

Rensa lite köksskåp och lådor, under min och sambons städdag, Medans han gör rent golvet. Han får göra lite mer denna vecka då jag gjorde mer förra veckan.

Försöka komma igång och måla i alla fall en tavla, som jag kan ge i julklapp ( känns som jag kommer få måla så mycket så händerna kommer trillar av haha.) Dock att ha mycket att måla är inget jag har något emot.

Försöka skriva lite utkast till bloggen, så jag har till vissa dagar. Jag har mycket att göra, eller bara är så trött jag inte orkar skriva haha.

Tvätta alla min strumpor som, jag tydligen bara slängt på golvet i sovrummet. Varför gör man så ? vi har ju en tvättkorg, ändå är både jag och sambon sjukt bra på att slänga av oss kläderna överallt.😂 (misstolka inte)

Kolla så juldukarna är tvättade, minns ej om jag tvättade dom i början av året eller inte. I värsta fall ligger dom längst ner i tvättkorgen. Och ja dom måste tvättas nu, för snart kan ja inte hålla mig längre.

Kanske färgar håret i helgen, beroende på om Dennis har orken då. Ps tack för alla underbara roliga frågor som jag fått in av er till frågestunds videon med Dennis. Kommer bli så kul att svara på alla dessa frågor.❤

Försöka vända tillbaka dygnet igen, just nu är det helt upp och ner vänt igen haha. Inte lätt att få till då man älskar att vara uppe om nätterna och måla.

Vad har ni för planer för veckan?😊

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,
Låter som bra mål<3 Vilken färg ska du färga håret i ? 😉
Jag ska till min frissa på torsdag, lääängtar<3
nouw.com/by_anniess
Jessicaburman
Jessicaburman,
åh va kul med frissan, vad det blir för färg blir en överaskning haha, dock hade ja tänkt fel så blir nog att jag får färga det nästa helg istället. då ja hade glömt vi redan hade andra planer denna helg ibland är jag verkligen så glömsk 😂❤️nouw.com/jessicaburman
sandifighter
sandifighter,
Ja du. Har varit på en roadtrip med en vän, skulle träffa en annan vän i dag, men fick avboka då jag fick en febertopp. I morgon ännu en fika med en vän och efteråt ska vi på föreläsning i hop. Ska bli mysigt ❤
Sen blir det vila, vila, vila 😉
sandifighter.se
Jessicaburman
Jessicaburman,
åh men va kul och mysigt det låter ❤️nouw.com/jessicaburman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229