Veckans tema skaparglädje socialmedia

kreativitet & diy

Veckans tema som blev framröstat blev tema änglar. Detta var från början ett samarbete mellan mig och Sandifighter. Men nu har vi ändrat så att alla kan vara med. För desto fler desto roligare eller hur

För att delta ska du alltså skapa något med temat änglar. Och lägga upp och visa det i din blogg eller på Instagram sen på lördag.

Lägger du upp på Instagram vill jag gärna du hashtaggar med #skaparglädjesocialmedia där alla våra inlägg samlas.

Om du lägger upp i bloggen, får du också gärna länka till min blogg eller använda er av samma tagg #skaparglädjesocialmedia. Då jag tydligen lyckas skapa en sån tagg här på nouw med.

Men jag blir bara glad om ni vill vara med, det blir bara lite enklare för andra att hitta allas inlägg om vi är fler som deltar om vi länkar.

Men självklart kan man också dela både på sin blogg och sin instagram, det kommer jag att göra.😊

Tänkte också skriva lite tips / förslag på vad man kan skapa på temat änglar. Jag tänker en målning, foto, ett smycke, en text som på något sätt handlar om änglar? Eller kanske en sminkning?

Det finns som sagt inte nå regler, det är helt fritolkning. Utifrån vad man själv tänker på , och vill skapa i det temat.

Du kan skapa din tolkning av änglar när som helst under veckan, lördagen är bara dagen vi alla lägger upp det. Sen kan ni gärna kommentera nedan om ni vill vara med, så kan jag länka till er i mitt inlägg, jag lägger upp på lördag. Jag hoppas verkligen någon av er vill vara med i alla fall haha.😂

Gillar

Kommentarer

Amanda
Amanda ,
Låter som en riktigt bra idé med änglar ska bli kul att se vad det blir av det 😊💓💓amndiz.se
Evahle - en blogg om psykisk hälsa
Vad kul med såna här utmaningar 😊 Ska bli ospännande att se din tolkning av det helaevahle.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229