Vecka 46

söndagslistan & månadslistan

Veckans bästa

Söndagen när jag pyssla julkort med Rita. Och att jag fått hem mina gamla barndoms muggar.

Veckans sämsta

Helt klart att jag spårade ur lite i fredags. Något jag verkligen behöver lära mig är att hantera stress. Jag ser ju det i allt efter jag blev utbränd. Och i fredags bröt jag nästan ihop och börja grina, och över vad?

Jo över städning och julpynt och att det är så mycket jag vill få fixat. Men det känns som jag inte kommer hinna med. Seriöst jag blir så galet trött på mig själv, jag förstör ju allt mysigt för mig själv. Varför stressar jag ens, i något som jag ska göra för att det är kul inget annat!

Veckans par tjaffs

Hörde ju till fredagen också, Dennis tyckte vi skulle strunta i att julpynta i huvud taget. Om jag blev så stressad över allt som jag ville ha upp. Kan ju förstå såhär i efterhand hur han tänkte, han mena ju bara väl.

Men säga det till en utbränd julälskare, som känner sig stressad och irriterad. Mitt förslag tillbaka var att då struntar vi i såna fall i julen helt. Och då får ingen av oss dricka julmust eller äta julskinka eller något som har med julen alls. Då börja han förstå nej tyvärr för honom, finns det inte på världskartan jag inte ska ha upp mina tomtar. Dock tänker jag inte låta min stress förstöra, börjar jag stressa när jag pyntar. Gör jag det en annan dag helt enkelt. 😉

Veckans fått gjort 

Jag fick gjort : städat ur en kökslåda som vi hade haft kryddor i. Den var enormt stökig så just den lådan tog tid. Men nu är den helt tom och ska få ett nytt användningsområde. Att ha kryddor i en kökslåda var en dum ide haha. Sen rensa jag även ut kylen, och tvätten blev gjord.

Sen börja jag också måla på en tavla till julklapp, dock är den inte helt klar än haha. Och har nog vänt lite på dygnsrytmen till mer normalt nu igen. Nu ska jag bara försöka att låta bli att sitta uppe och måla på kvällarna. Så jag inte vänder dygnet fel igen haha.

Det jag inte fick gjort: Har inte kollat efter jul dukar, dock har jag hittat julgardinerna haha. Färga håret blev inte heller gjort, dock av att jag glömde bort att jag hade planerat annat under helgen.

Veckans godaste

Den finska korvsoppan såklart ni hittar receptet HÄR om någon skulle vilja ha det. 😍

Veckans messenger diskussion

Haha detta meddelande som jag fick av mamma. Ja jag och min bästa vän som bor i samma område. Brukar alltid vara dom första här som sätter upp julsakerna.😂

Veckans horoskop

Detta var alltså mitt veckohoroskop för denna vecka. Kändes ju stämma ganska bra när man läser det nu. Det bästa med min vecka vad ju julpyssel med en vän. Och Med tanke på det som jag nämnde under veckans sämsta känns det lite lustigt att läsa att det stod ” viktigt att du inte stressar som en uppmaning till mig under den veckan.

Veckans mest lästa inlägg

Blev detta inlägg en random lista. Tydligen inte bara jag som älskar att läsa listor så roligt. Ni hittar inlägget HÄR .

Veckans låt

Blir denna norska jul låt, som är en av mina favorit julsånger faktiskt. ❤

Gillar

Kommentarer

tinafalkestad
tinafalkestad,
Så himla rolig läsning fina du! Känner igen det där med julpyntet! Oskar är inte sådär jättefan av att julpynta massor medan jag älskar de! Jag älskar hela julen, är som ett barn på julafton, men så är inte riktigt Oskar! Men jag julpyntar som sagt med en vän så får han gilla läget!( han brukar tycka om de i slutändan ändå även fast han inte kan erkänna de)! Haha älskar Messenger meddelandet! Och låten är så bra fina du😍❤️nouw.com/tinafalkestad
Amandizan
Amandizan,
Jag vet att du älskar julen men jag lovar du hinner leta juldukar😘denna krovsoppa ska jag kolla in receptet på låter väldigt god❤️nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229