Målarutmaning tema djur

kreativitet & diy

Förra veckan vann temat djur, och jag målade denna i början av veckan. Detta blev också en present till min mamma som fyllde år förra veckan. Och hon villa så gärna jag skulle måla någon tavla till henne som hon kunde ha på väggen hemma. Jag fråga henne men vad vill du jag målar åt dig då?Hennes svar jag gillar den där bilden på blommorna du målade. Och bilderna på människor du brukar måla. Det gjorde inte mig så klok så jag fråga vad vill du ha för typ av tavla. Vad för känsla vill du den ska ge? Då sa hon men en humoristisk och en som man blir glad av.

Då fick jag genast upp en ide om vad jag kunna måla till henne. Hon älskar ju lika som jag katter. Så en liten humoristisk och kärleksfull katt bild fick det bli. Lade till texten Rock the day, som ett litet budskap från katterna till min mamma. Om att Rocka dagen, och alltid göra det som hon vill göra och som får henne glad.

Och såhär blev den på hennes vägg i vardagsrummet. Hon sa också att hon villa ha en till i julklapp som hon kunde hänga upp på sidan om den andra bilden. Hm undra vad jag ska hitta på till henne till jul då. Blir att funderar lite.😂

Denna målarutmaning har jag ihop med sandi, för att se vad hon målat under temat djur klicka HÄR.😘

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Så fina de är de rockade verkligen =Dnouw.com/sweetwords
jossan
jossan,
så himla utmaning! Roligt att få ta fram sin kreativa sida! 😃jossanmalmqvistt.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229