Julkorts pyssel.

Vardag, kreativitet & diy

I Söndags kanske vissa märkte av er märkte det inte kom upp något på min blogg. Det var för att jag firade min granne, och gav henne presenten jag hade köpt. Hon fick en bok med över 1000 klistermärken med jul tema. ( hon älskar julen och att pyssla).

Sen hade hon och jag lite julpyssel. Vi satt och gjorde julkort, lyssnade på julmusik, och åt godis så mysigt. Vi satt i någon timme, hon hann göra typ 8 st, jag som är ganska långsam av mig hann göra ett haha.😂

Men i morse när jag vaknade, och sambon fortfarande sov. ( jag vaknade väldigt tidigt) Satte jag mig och gjorde 3 st till. Så nu är julkorten färdiga för i år, för jag tänker nog inte skicka mer än 4. Då jag har en del tavlor att hinna med att måla också. Men visst måste det vara lite roligare, att få hem ett handgjort julkort i brevlådan, vad tycker ni?

Ps : Det står lite stil här, när är det man brukar skicka julkorten för att dom ska hinna fram innan ja julafton? Har ett svagt minne av att man ska skicka dom innan lucia. Mina julkort brukar ha en förmåga att komma lite sent nämligen haha.

Gillar

Kommentarer

amindiz
amindiz,
Jag älskar att sitta och pyssla 😊 julkorten blev otroligt finanouw.com/amindiz
Kamilla
Kamilla,
Jag älskar också att skapa och fixa med färger, form och olika material. Det just därför jag jobbade som Atelejrista i förskolankamillaskamera.com/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229