Intervjuserie om andlighet #3

intervjuer, och andlighet

I denna serie har jag intervjuat folk kring, andlighet och övernaturliga erfarenheter. För visst är det så spännande vad andra människor har upplevt och varit med om. Kring övernaturlighet. Ett ämne som ständigt är spännande och intressant. Och som vi inte vet så mycket om egentligen när det kommer till kritan.

Folk har fått svara på frågor kring just den personens erfarenheter kring området. Intervjuerna görs på olika sätt utifrån personen i frågan. Vissa har gjorts ansikte mot ansikte, vissa har gjorts via mejl. Och vissa kommer i intervjun som läggs upp vara anonyma & vissa kommer vara öppen med vem dom är. Allt utefter vad personen som intervjuas känner sig bekväm med.

I denna del har jag valt att interjuat min mamma.❤

Har du varit med om något övernaturlig och kan du berätta om det?

Då jag har lagt mig så jag börjat på att somna. Har det känns som det har varit någon som satt sig på sängen. Och då har trott det har varit min katt. Så jag har börjat prata med katten. Men sen har jag märkt att det var ingen katt där utan dom var till och med ute.

Och sen min glödlampa i köket, har skruvats los av sig själv flera gånger. Så den luggigt på köksbordet på morgonen när jag vaknat. Och lampan har då också varit helt hel, och inte skadad på något sätt. Den har bara skruvats los under natten. Hade den ramlat ner själv, borde den ha gått sönder tycker jag.

Sen har jag en gammal radio efter min mamma. Den stänger av sig av sig själv, och den startar också ibland av sig själv. Så nu mera har jag kontakten ur dragen i den radion.

Hur tänker du kring detta?

Jag tänker att det är kanske min mamma, pappa eller syster som är här hos mig ibland. Som vill visa mig att dom finns här och kollar till hur jag har det. Och ibland kanske busar med mig lite.

Hur tänker du kring andlighet?

Jag tror ju på att det finns helt klart. Att dom som man känt som har dött, lever kvar kroppen är bara vårt skal, Själen lever vidare.

Sen tror jag att har man vare borta från jordelivet ett tag. Så tror jag man föds igen, som en ny människa. För många gånger upplever man ”att detta har jag vare med om förut.” Man kanske känner igen ett hus eller liknande, som om man varit där tidigare. Fast man har aldrig varit där förut. Och då tror jag man kan ha varit där i ett tidigare liv.

Har du känt så kring någon plats?

Ja minns att jag kände så mycket när jag var yngre. Men jag minns inte vart det var idag. Jag tror man kan känna sånt mer som yngre än som äldre.

Vad tror du på och vad tror du inte på?

Jag tror på det här med änglar och sånt. T.ex. om man har problem kan man be änglar om råd eller stöd. Och jag tror på medium, och att få kontakt med avlidna släktingar och vänner genom medium

Har du varit i kontakt med ett medium?

Jag har varit på stor seanser med Terry Evans. Och då fick jag kontakt med min avlidna syster genom honom. Han berättade att nu mådde hon bra, och har inte ont längre. Nu kan hon hoppa omkring och det kunde hon inte tidigare. ( Min syster hade cancer sista åren, och hade väldigt ont)

Och sen sa han att min syster villa hälsa till Margareta. Margareta var en väninnan till min syster, som ställde upp mycket på henne när hon var sjuk i slutet.

( en bild på dom tillsammans, under ungdomen)

Har du alltid trott på det övernaturliga, om inte hur gick det till när du började tro?

Jag har väl alltid funderat det har jag gjort. Även när jag var liten, och min mamma inte kunde berätta för mig vad som hände efter döden. Gud vad arg jag blev som litet barn, när hon inte kunde berätta det haha.

Men sen när jag var cirka 5 -6 år , och var hos min kompis i grannbyn. Hon bodde i ett väldigt gammalt hus med mycket uthus på tomten. Och då var vi och lekte i ett av uthusen, och det var något håll i golvet som man kunde titta ner, där det var massa jord. Och när jag kollade ner där såg jag en liten hel grå gubbe med en liten krokig och stor näsa. Jag blev alldeles stel och säger inget och går ut och min kompis gick också bara ut. När vi var utanför stod vi alldeles tyst ett tag jag var så rädd. Och plötsligt fråga hon mig såg du gubben. Så vi hade sett han båda två.

Sen skynda vi oss upp till hennes mamma, och berättade vad vi hade sett. Och hon blev inte ett dock förvånad hon sa bara ” jaha det förvånar mig inte als, det har hänt så mycket här där vi bor. ”

Jag minns hur tomten såg ut än idag. Och efter lite efterforskning tror jag det var en hustomte jag såg.

Har du några okulta ting hemma, och hur använder du dom?

Jag har drömfångare, och så har jag kristaller. Och kristallerna brukar jag använda för att hitta lugnet på kvällarna till att slappna av och kunna sova.

`Har du varit med om någon hemsökt plats?

I Letsbo där jag är uppväxt, finns det en väg som vi kalla Långänge. Och där har det hänt så mycket. En gång när jag och min syster och mamma, stod och kolla i fönstret efter pappa. Ser vi hans bil komma alla tre, och svänger in på vårt bostadsområde. Men bilen kom aldrig fram, och pappa kom aldrig hem.

Så då ringde mamma, till några grannar han brukar gå in till ibland, och fråga om han var där. Och då sa dom ”nej han har inte ens åkt förbi, och inte någon med någon liknande bil har ens åkt här nu.” Och sen kom han någon timme senare. Och då berättade vi om detta för honom, för vi var så förvånade. Men han hade inte ens åkte där.

Så konstigt att vi alla tre kunde se något som inte fanns där.

Sen när min mamma och mormor stod hemma och kolla efter morfar. Såg dom att han kom , men han kom inte heller fram. Och han hade inte gått där heller. Så samma sak igen det var inget efter vägen fast dom båda såg honom gå där.

Har du något övrigt du vill tillägga om andlighet?

Inget annat än att detta är väldigt spännande med allt kring övernaturlighet.

Här har vi huset i Letsbo en by i hälsingland, som hon växte upp i

Och här ser vi en gammal bild, på vägen långänge i Letsbo. En liten sträcka där man sett folk gå omkring, fast det inte varit någon fysisk människa efter vägen.

Sen även en bild på denna kökslampa, vars glödlampa många gånger på morgonen luggit snyggt placerad på köksbordet. Som att någon är och skruvar lös den under natten.

Tidigare delar

del 1 hittar ni HÄR

del 2 hittar ni HÄR

Har du också varit med om något övernaturligt, tveka inte att skicka ett pm till mig. Eller skriv att du gärna vill bli intervjuad som kommentar här nere så hör jag av mig.

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Så kul att få läsa om din mammas syn på övernaturliga din mamma verkar vara en riktigt intressant kvinna. Får tillochmed rysningar av att läsa😊❤️nouw.com/amandizan
Jessicaburman
Jessicaburman,
haha ja det är hon med, fick också rysningar av när hon berätta dom här historierna för mig ❤️nouw.com/jessicaburman
Madelena
Madelena,
Det här är så spännande. Vissa tycker man är knäpp då man tror på det, men jag tror allt på att själen inte dör utan lever vidare. nouw.com/madelena
Jessicaburman
Jessicaburman,
jo det tror jag faktiskt också att den gör, jag tror sten hårt på det andliga och ett liv efter detta ❤️nouw.com/jessicaburman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229