Halloween kväll

Vardag

Ikväll blir det halloween kväll med sambon vi ska äta en middag med en häxlikt, spöklik pasta skinksås. Någon som vill ha receptet haha? Och sen har vi också köpt hem lite halloween godis, som vi sedan ska kolla på skräckfilm och mysa med. Vi tänkte nog börja med skräckfilmen "insidious the last key".

Vi har inte sett dom tidigare filmerna i denna skräckfilm. Men vad jag hört ska dom vara fristående från varandra. Så denna film får börja vårt skräckfilms maraton ikväll. Kommentera gärna nedan om ni vet någon mer skräckfilm vi borde se, som finns på Netflix.

Sedan vill jag också tips om lite helg läsning ifrån fb gruppen social media och support group. Så här har ni 7 tips på läsvärda inlägg från 7 underbara och härliga bloggare, Här i bloggvärlden.

Amanda -Egoboost

Hannas krypin - Mina mål för november

Yela - Budgetinredning- inred ditt hem på budget

Frökenrödlök -Vi skänkte våra armband

Saramadeleine -Varför jag inte vill ha tvåordsmeningar i bloggen

Lexochlogan -Halloween

Minasvärld -på promenad i värmlandsskogen

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Michelle
Michelle,
Va myssigt med lite halloween kväll 😊 jag hade halloween kväll ute kväll med min kompis i lördags 😊
Anneli - spinkfingerphoto
Anneli - spinkfingerphoto,
Hoppas ni hade en riktigt mysig halloween-kväll 😊 Jag älskar skräckfilmer men det är sällan numera som jag hittar någon riktigt bra. Förutom Annabelle och Det. Såg den senaste Halloween filmen i lördags men den var inte bra.www.spinkfingerphoto.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229