Googel är fantastiskt.

Vardag

Idag blev det en liten sen uppdatering här på bloggen haha. Satt uppe ganska länge igår , hittade en sida på intenet med massa gamla foton på min farfar. Bland annat ett kort som var taget på 20 talet , innan min pappa ens var född, och min farfar var ung. Måste verkligen visa min pappa dessa bilder, mamma var här idag en sväng så frågade kring ett smeknamn det stod om min farfar, som jag inte als hade hört förut. Och hon sa att hon trodde namnet var knutet till huset, alltså ett gammalt gårdsnamn.

Stog på sidan min farfar kallades ”änkasmanne” , Manne var hans smeknamn vilket jag redan visste. Och enligt mamma tror hon gården heta änkas. Men måste verkligen visa detta för pappa, för han vet säkert mer. Stod också bilderna ägdes av museet, här i orten. Och att man kunde få köpa en kopia om man villa. Det skulle ju vara kul att ha tänker jag, dom lär ju inte ta så mycket kan man tycka.

Hur som helst fastnade jag helt i detta igår, och kolla på alla bilderna. Sen målade jag lite också innan jag hitta denna sida. Så ja det blev väldigt sent, sen satt jag och mamma och prata ett tag idag också. Så nu kl halv nio på kvällen, håller vi på att göra middag haha. Ibland blir det verkligen som det blir med dygnet.

Tycker detta med bilderna var så coolt att hitta, det är helt galet fascinerande , vad man kan hitta genom att googla idag. Och nu är klockan kväll, men ja nu är jag ju pigg så nu , kan jag inte als sova, med tanke på att jag kom upp så sent. Haha suck alltså gillar inte när jag vänder på dygnet såhär.😂

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Alexandrastrom
Alexandrastrom,
Google är helt fantastiskt! Och vad roligt att hitta så gamla saker 😃 nouw.com/alexandrastrom
tinafalkestad
tinafalkestad,
Google är fantastiskt alltså! Samtidigt som det kan vara läskigt! ❤️Vad kul att du hittade så mycket information och bilder! de är så jobbigt när man vänder dygnet, de jobbigaste är att ställa tillbaka de😂 ha de bäst nu fina du❤️nouw.com/tinafalkestad
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229