Det bästa & det sämsta med att blogga: bloggutmaning med blondina

Lär känna mig & storytime, Listor och utmaningar

Jag och blondina har en bloggutmaning ihop. Som går ut på att vi ska ställa en fråga till varandra, som vi sedan ska svara helt ärligt på.

Detta kommer bli en liten jojo effekt mellan oss. Och blondinas andra fråga till mig är:

vad är det bästa & det sämsta med att blogga?

Det bästa med att blogga tycker jag är : Nöjet att skriva , jag älskar att skriva. Plus att jag får utlopp för mycket av mina kreativa intressen i bloggen. Förutom att skriva, får jag möjlighet att dela med mig av så många andra intressen. Plus att det är ett bra sätt att spara minnen & säkert jätte kul att gå tillbaka och läsa sedan. Sen är det så kul att lixom nå ut till andra med det man skriver om. Plus den häriga gemenskapen som finns inom blogg världen, med läsare och andra bloggare. Det är så kul, och jag älskar verkligen alla mina läsare och följare här på bloggen. Ni ger mig så mycket, allt från bra feedback, till inspiration, och lust att ständigt ge er mer och bättre material, till bloggen. Jag växer lixom med er ni är bäst helt enkelt.

Det sämsta med att blogga: hmm den var lite svår, det skulle väl vara när portalen strular. När man lixom sitter med massa ideer & så är det tekniska fel, så man kommer inte ens in på bloggen. Sen också att det tyvärr finns hatare, som sprider hat ofta också anonyma hatare. Jag har själv inte fått något hat här på bloggen, men jag har sett andra fått det. Och det gör mig så ledsen irriterad,och upprörd. Varför sitta och hata på folk, jag tycker det är så sjukt lågt. Och något jag absolut inte kan förstå, om man nu ogillar någon, eller den personens blogg. Varför ens vara in och läsa? Och varför hata på någon annan i huvud taget. Hur kan man välja att sprida hat, och vilja få andra att må dåligt, när man istället kan ge kärlek och få andra att må bra. Valet är ju barnsligt enkelt eller hur, behandla andra så som du vill bli behandlad själv. Och om man nu ogillar någon, varför ens lägga ner tid på den personen, lägg tiden på någon du gillar istället. Och ge kärlek till den, inte hat till den du ogillar.

Jag personligen tar väldigt hårt, på när jag ser någon blir behandlad illa. Det gör riktigt ont i hjärtat, faktiskt gör det ondare för mig att se andra bli behandlar illa, än om någon skulle behandla mig illa. Och jag håller inte käften, om jag ser det händer jag kommer lägga mig i, och försvara och hjälpa den som får hat. Men jag kommer inte slå tillbaka med hat själv, för som Gandhi sa ” ett öga för ett öga gör hela världen blind. Men jag kommer säga ifrån, och säga vad jag tycker & tänker, MEN på ett vuxet ansvarigt sätt som jag tycker man ska göra.

Vad tycker ni är det bäst och sämsta med att blogg, och bloggvärlden? Och vad tycker och tänker ni kring hat på internet?

Till Blondina bollar jag tillbaka med frågan: När började du blogga och hur kom det sig att du började blogga?

Håll koll på när hon kommer upp med svaret på hennes blogg HÄR😘

Gillar

Kommentarer

Michelle
Michelle ,
Jätte bra utmaning ni har ihop 💕. Och bra o långa svar michellefrandell.blogg.se
Jessicaburman
Jessicaburman,
åh men vad kul du tycker det , så roligt att höra gör mig så glad ❤nouw.com/jessicaburman
MammaJenny
MammaJenny,
Håller med dig. Det bästa är ju att man får skriva av sig och det värsta är näthaten. Jag har fått en del hemska kommentarer efter vissa blogginlägg. Dock inte inne på självaste bloggen utan via sms. Kram till dig <3 nouw.com/mammajenny
Jessicaburman
Jessicaburman,
via sms det lät ju inte trevligt, så typiskt avensjuka människor att sprida hat, hoppas du inte får det länge ❤ kramnouw.com/jessicaburman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229