Blogg tips #9

Bloggtips

Idag vill jag tipsa om två bloggar igen, för finns det något roligare än att skriva och lyfta upp andra inom blogg världen. Börjar faktiskt bli ett gäng bloggar jag tipsar om nu. Så måste faktiskt gå tillbaka lite i bloggen och kolla, vilka jag redan skrivit om haha. För jag följer och läser så himla många bra bloggar och bloggare. Så detta med blogg tips tar ju aldrig slut.

Och dom den första bloggaren jag vill tipsa om är: @tinafalkestad

Bloggen handlar om : Hennes liv skulle jag säga, en personlig och blandad blogg. Vilket är en typ av blogg jag verkligen älskar att följa.

Varför jag gillar den: Denna blogg är faktiskt en blogg jag ganska nyligen börjat följa, men jag föll direkt. Hon delar på ett sånt roligt sätt, hennes vardagar, hon skriver mycket listor och liknande vilket jag älskar att läsa inom bloggvärlden.

Och hon får ett väldigt personligt flöde, där man liksom lär känna henne. Och hon delar mycket fina och väl fotograferade bilder i sin blogg. Plus att hon verkar vara en så go tjej, en sån tjej man lätt hade vilat lära känna privat, för hon verkar va så härlig och go.

Sen ser jag hur hon sprider så mycket kärlek inom blogg världen, med att aktivt kommentera och lämna seriösa kommentarer till andra bloggare. Så har ni inte kikat in hennes blogg, do it, och sprid lite kärlek tillbaka till denna fantastiska bloggare.

Den andra jag vill tips om är: Kamillaskamera bloggen hittar ni HÄR.

Vad handlar bloggen om : Också en personlig blogg skulle jag säga, om hennes liv i storstaden.

varför jag gillar den : Detta är en blogg jag följt länge, och jag älskar hur positiv kamilla är. Hon skriver så gott som allt hur en positiv och inspirerande vinkel. Och hon skriver väldigt inspirerande inlägg om just vad hon gör om dagarna.

Och delar med sig av mycket äventyr i storstaden, vilket jag tycker är så intressant att läsa om. Jag som bor mer i en liten byhåla haha. Plus hon är väldigt bra på att fota till bloggen. Och alla inlägg är välarbetade.

Sen något jag gillar lite extra är hennes fredagsinlägg, där hon delar med sig av sin FFF. Vill säga fredags fokus fredags fika och fredagspresent. Det är så roligt att kika in varje fredag och följa just hennes FFF.

Så sprid lite extra kärlek till Kamilla, för att hon har en så härlig och inspirerande blogg.❤

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Kamillas blogg är ju min vapendragare så henne är ju min favvis med, ska minsann kika in andranouw.com/sweetwords
sandifighter
sandifighter,
Kamillas blogg är suverän och jag älskar hennes bilder. Den andra bloggen (eller den första, beroende på hur man ser det) har jag inte läst, så jag springer in och kikar direkt. sandifighter.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229