Sådär då kör vi en nystart här :)
Ska försöka uppdatera 1 gång om dagen ialf . Morgonen började 04:30,iväg till gymmet och träna 1 timma. Sen fixa i ordning barnen och iväg till dagis. Idag blir det stor handling & sen bara mysa med barnen när dom kommer hem , mysigt fredag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sådär ja, Tisdag dags för jobb. Studiedagar igår så va bara hemma med barnen ,va en sväng på torget så dom fick leka i lekhörnan. Tränade igår Cardio Step efter 25 min typ gjorde vi en övning så jag sträckte mig baksida lår och kände att det gick inte att fortsätta så va bara att gå.
Idag jobb till 16:15 hämta barnen sen träna ikväll.

Likes

Comments

Igår fyllde jag hela 23 år ,börjar känna mig gammal hehe. Blev först en tur på gymmet med Caroline sen hem o fixa sig ,öppna presenter. Fick en jacka dom jag tjatat om & en parfym samt nya gymbyxor. Sen bjöd älsklingen på mat på Pinchos. Första gången där så va mysigt 💕 Sen hem & käka lite tårta med svärfar som passa barnen under tiden.
Sen va det hopp i sängen & upp igen vid 04:40 iväg till gymmet 💪

Likes

Comments

Tisdagen va här,klockan ringde 04:40. Iväg till gymmet, blev bara en promenad på 30 min då jag ätit fööör mycket Läkerol igår så magen gjorde ganska ont. Men nu är jag igång ialf:)

Likes

Comments

sitter just nu på jobbet. Så fruktansvärt kallt ute :o
Men slutar vid 3 sen blir det hem till min älskade familj. Alicia har bytt avdelning på dagis så första hela dagen där men hon va ledsen imorse :/ usch jobbigt men det släpper nog snart. Imorgon är jag ledig & då händer det nått spännande :) och på onsdag röd dag sen på Torsdag fyller jag år! :)

Likes

Comments

​God Morgon 

Ligger i sängen och funderar på att gå upp,alla andra sover.  Skönt att kunna fixa sig utan stress 😜 Dagis idag för tjejerna 9-14:00. Under tiden ska jag & Wiking träffa min underbara vän Rebecca ❤ Förra veckan tog vi en promenad, får se vad vi hittar på idag.  Nä nu ska jag gå och ta en dusch! Tjingeling 

Likes

Comments

Pysslat lite det sista,finns inte så mycket o göra när barnen är sjuka. Men nu är iallafall Alva frisk så hon ska till dagis imorgon. Även dags för MVC imorgon. Hoppas lillen kommer snart!

Likes

Comments