bor du i gettoen? du er den søte jenta som hører på musikk som høres ut som du kommer fra dèt sketchy hjørnet. haha, så rart
Haha, den har jeg faktisk aldri hørt før! Men ja jeg kan vel si at jeg er fra gettoen. jeg bodde mine første år på furuset i oslo og flyttet så til skjetten på skedsmo og bodde der frem til september 2015, i tillegg til at jeg deler spotify lista mi med samboeren min da

Hva er din verste egenskap?
At jeg er altfor flink til å finne feil ved meg selv. Det er en skikkelig dårlig egenskap. Det påvirker humøret mitt mye, gjør meg depressiv og det går utover de rundt meg

Hvor opptatt er du av utseende?
Ja som alle jenter er jeg vel veldig opptatt av utseende mitt. Jeg har heldigvis sluttet og ha hovedfokus på dette etter jeg møtte J. Men jeg er ikke glad i å gå ut uten sminke og dressa opp for da føler jeg meg som en slask uten energi.

Hva er din drømmejobb?
Jeg kan ikke akkurat si hva som er drømmejobben min. men akkurat nå skulle jeg ønske jeg kunne leve av bloggen, fordi det interesser meg. Så drømmejobben er vell noe jeg syns er morsomt å drive med. Jeg vil ha en hverdag som er kjekk. At det ikke skal bli slik at jeg gleder meg i hel til helg og kan ikke vente til ferie. Jeg skal bli glad i min egen hverdag.

Er du lett å bli kjent med, og er du åpen for å bli kjent med nye?
Fra min egen vinkel så aner jeg faktisk ikke om jeg er lett og bli kjent med. Men de fleste jeg har blitt kjent med og fått veldig god kontakt med, har sagt jeg er veldig lett å bli kjent med! Er også veldig åpen for å bli kjent med nye, men enkelte personer kan føle det motsatte til tider men det er ikke noe jeg får gjort noe med. Enkelte mennesker klikker du bare ikke med på den måten.

Ha en fantastisk dag!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Q&A, tips&triks

💗 10 THINGS I WANT TO DO IN JANUARY

1. Nye rutiner. Jeg må lage nye rutiner for å klare å holde motivasjonen og inspirasjonen oppe hele året. Lage meg en plan for som innebærer når trening skal skje, tider for blogg arbeid og ikke minst begynne å legge vekk alt av sosiale medier på kvelden.

2. Stavanger tur. Halvparten av dette punket er allerede i boks, og vi drar til stavanger 23 februar for en helg tur og masse underholdning. Gleder meg utrolig mye til å dra og få en miljø forandring.

3. Trene minst 2 ganger i uken. Jeg hadde et mål om 4 ganger i uken, men det var umulig med tanke på reisen til stavanger, jobb og litt forskjellig. Januar startet veldig bra, og hittil har jeg gjennomført ganske mange økter siden den første.

4. Begynne å dømme fotball. 27 januar var jeg på rek kurs og fra og med fab/mars begynner jeg å dømme 9/11`er fotball. Kjenner jeg gleder meg utrolig mye til å begynne og komme meg tilbake innen fotball.

5. Bruke mer tid på kjøkkenet. Det siste halvåret i 2017 ble jeg plutselig veldig dårlig til å bruke tid på kjøkkenet, og gjorde alt litt for lettvint og kjedelig. Jeg trives med å lage sunn og god mat.

6. Utnytte garderoben bedre. I det siste har jeg mistet inspirasjon når det kommer til klær og stil. Jeg må sørge for at hele garderoben min blir brukt, og at jeg blir flinkere til å eksperimentere og utfordre stilen.

7. Ta meg mer tid til selvpleie. Jeg vil bli flinkere til å ta vare og pleie meg selv. En hårklipp hadde vært godt for håret. Uten om det skal jeg innføre en fast dag i uken hvor jeg pleier både sjel, kropp og sinn med ansiktsmasker, hårkur, skrubb og hvile.

8. Finne den perfekte jakken. Jeg er på jakt etter en jakke som går like godt til hverdag som fest, og som nå er litt varm men ikke parkas aktig. En sånn har jeg men den blir fort litt for tykk og stor hvis jeg skal noe hyggelig.

9. Planlegge ny reise. Jeg vil reise mye i 2018 og allerede nå etter tenerife turen er det snakk om ny reise og denne gangen også en langdistanse. Det er noe som må planlegges godt for å få en finest mulig reise til en rimelig pris.

10. Nyte fri dagene mine. Rett og slett

Ha en fantastisk dag!

Likes

Comments

make up

Nå er det faktisk en stund siden jeg har blogget, nesten en uke siden faktisk! Men det har vært en slitsom, tappende og det har rett og slett ikke skjedd så fryktelig mye bortsett fra at jeg har vært på en del kurs.

Jeg har vært på dommerkurs, både del1 og del 2. Så min første kamp blir til helgen allerede - Kjenner jeg gleder meg og gruer meg på samme tid egentlig. Jeg er ikke i verdens beste form for tiden men det begynner å komme seg. Og det er nå 7år siden jeg slutta og spille fotball selv så har gått igjennom regelboka en del ganger.

Utenom det har jeg vært og shoppa litt og shoppa litt på douglas.no, det venter jeg enda på i postkassa. Så det blir ganske deilig å få i hus.

Jeg har da fått ny foundation, fit me concealer, primer fra kicks, maske fra body shop og øredobber fra glitter. Folk kan gjerne kalle meg matrealistisk (noe jeg aldri er) men jeg blir genuint glad når jeg tar meg litt tid til meg selv og kjøper meg noe nytt, spesielt når det kommer til sminke.

Kanskje mer nødvendig når jeg er litt nede i henhold til humør og litt sånn fortiden. Men det begynner også å komme seg sakte men sikkert. Idag skal jeg også ut med ett vennepar av meg og J på bowling så det blir jo ganske morsomt og ett lite avbrekk.

Ha en fantastisk dag!

Likes

Comments

har du spilt fotball?
Ja, jeg spilte fotball i mange år når jeg var yngre helt til jeg skadet meg, noe jeg også sliter med nå i ettertid.

hvem serier vil du anbefale og hvor kan man se dem?
Deadbeat - viaplay
Pretty little liars - netflix
orange is the new black - netflix
orphan black - netflix
the united state of tara - viaplay
open heart - netflix
gray´´s anatomy - tv2 sumo eller viaplay.
Dette er de seriene jeg følger med på, ser ikke mye på tv idet heletatt!

Hvilken sminke bruker du? generelt i hele ansiktet.
Jeg bruker vel så og si det samme som alle andre. Men jeg tenkte jeg skulle lage ett innlegg i to deler av alle produktene jeg har/bruker, siden det er fler som har spurt og det er veldig mye.

Du har jo sikkert hatt kjæreste, men kjæresten min ville aldri i livet latt meg gått i en kort og utringet kjole, spesielt ikke ute. har du noen tanker om dette, og hva syns du om det?
okei, denne har jeg sitti litt og grubla over egentlig for jeg er totalt imot gutter som nekter jenter noe som helst! Ja du skal høre på kjæresten din når han kommer med forslag eller kommentarer men du skal ALDRI vike fra det du vil bare for at en gutt ikke er enig med deg eller mener det motsatte!

Hvor ofte retter du håret? Har du slitt hår?
Jeg retter aldri håret for jeg har så naturlig rett hår. men ja jeg har fortsatt en del slitt hår på grunn av farging av håret, krølling og bølging.

Ha en fantastisk dag!

  • 25 Lesere

Likes

Comments

Gjør du mye husarbeid hjemme? Spør mammaen din deg mye om det?
Nå bor jeg jo for meg selv da, så har ikke noe mor som maser om det nå lenger. Men jeg gjør ordentlig husarbeid 3 ganger i uka, men holder det rent og pyntelig hver eneste dag.

Kan du fortelle om bucketlisten din?
1. Dra på Victoria's Secret Fashion Show eller fashion week 2. Dra til Maldivene. 3. besøke neverland (noe som er lite sannsynlig) 4. Kjærestetur til Paris. 5. Dra til orlando 6. Lansere mitt eget klesmerke/sminke. 7. Møte khloe K 8. Kaste en dart-pil på kartet og dra dit den lander. Kommer mer i ett fult innlegg senere.

Er du kristen?
Nope. Jeg er konfirmert kristelig og feirer jul og påske, men det er kun for tradisjonen sin del. Jeg er kanskje den minst religiøse personen du finner. Jeg er heller den typen som tror på forskning og ting man kan bevise. Selvfølgelig skal folk få tro på et dem vil og ha sin religion men det er ikke noe for meg.

Har du fregner?! Så heldig du er!
Hehe, ja jeg har fregner! Syntes mye mer når det går mot sommeren og det blir sol ute.

Du skrev tidligere at du hadde kjæreste, kan du ikke du fortelle oss litt om kjærlighetslivet ditt for tiden?
Hehe, jeg vil ikke dele mer en nødvendig på bloggen om han. Jeg liker og holde forholdet mitt litt mer privat, men vi har det veldig bra sammen. Bare meg, han og vår lille pels baby.

Hva pleier du å spise til frokost?
Nå er jeg ikke den flinkeste til og spise frokost hver eneste dag men når jeg spiser så går det i frokostblanding, rundstykker eller noe annet spennende. Tenkte også å lage ett innlegg med dette litt senere.

Ha en fantastisk dag!

  • 27 Lesere

Likes

Comments

make up

I dag tenkte jeg å dele mine favoritter når det kommer til basic hudpleie – ingenting her er sponset eller reklame. Når det kommer til hudpleie kan det nesten omtales som en jungel – det er så utrolig mye forskjellig! Nå skal det sies at selv om jeg er veldig glad i disse produktene til min hud, så er det ikke sikkert at de passer din hud.
Mitt beste tips er å prøve seg frem – når du først lander på en serie du liker er det et stort hallelujah øyeblikk. Jeg har testet mye opp gjennom årene, men det er disse produktene jeg stadig går tilbake til. La oss konkludere med at jeg er storfan av Clinique og babor. Begge seriene føles rene, oppfriskende og lette på huden, i tillegg til at jeg har jobbet mye med babor produkter før i tiden!

ACO Spotless Daily Face: Rengjør huden i dybden skånsomt men effektivt. Virker proppløsende og bakteriehemmende samtidig som den virker gjenfuktende. Denne er fantastisk i konsistensen, litt geleaktig egentlig - Føles virkelig ut som du får bort all dritten som kommer iløp av en dag.

Clinique exfoliating scrub: Exfoliating Scrub er for en fet hud og gir en grundig peeling. Overflødig olje, blank hud og døde hudceller forsvinner, og en friskere hud kommer frem. Menthol gir en varig frisk effekt - Jeg har ett ord og det er MIRAKEL, jeg elsker effekten denne har på huden min og hvor deilig huden føles ut etterpå.

Nuxe Rêve de Miel: Lindrer og reparerer tørr hud. Kremen inneholder ingredienser som virker beroligende for huden. Honning og edle oljer gjenoppretter lipider og reparerer skader forårsaket av ytre faktorer - HALLELUJAH, på vinteren er denne virkelig en nødvendighet. Jeg har en veldig kombinert hud og kan bli veldig fort tørr visse steder, noe som er døden når man bruker sminke. Derfor er denne verdens beste redning, litt tykk i konsistensen men smør bare på litt en halvtimes tid før sminke rutinen din.

La Roche-Posay Effaclar K+: En spesialisert hudpleie for dem som har fet/uren hud med ujevn hudoverflate og tendens til hudormer. Kremen absorberer talg i huden og reduserer forekomsten av nye urenheter - som sagt så har jeg en kombinert hud så denne bruker jeg mest på nesa og haka der jeg har urenheter og etter jeg begynte og bruke denne så har jeg nesten ikke hatt noen kviser idet heletatt! LOVE IT

Ha en fantastisk dag!

Likes

Comments

Jeg har aldri vært noe stor fan av grove rundstykker men ettervært som jeg har blitt eldre så ha det vokst litt på meg. Og etter jeg la om litt så måtte det bli slutt på loff og alt med sukker og shit i.

Så da ble disse ganske perfekte, disse kan også fryses til senere anledning.

Til cirka 20 boller trenger du:
♥ 6 dl melk
♥ En halv boks kesam bakst
♥ 2 pk tørrgjær
♥700 gr hvetemel
♥ 300 gr lettkokte havregryn
♥½ dl sukrin
♥ 2 ts malt kardemomme
♥ 1 stk egg til pensling

Bland kesam og melk sammen. Rør gjæren ut i blandingen. Elt i mel og havregryn blandet med sukrin og kardemomme. Når deigen er ferdig, så hever du den under et håndkle på et lunt sted til den er dobbelt størrelse - dette tar cirka 40 minutter. Deretter deler du deigen til i 20 like store deler, og triller ut bollene. Sett dem på en stekeplate dekket med bakepapir, og la dem heve på nytt i en liten halvtime. Pensle bollene med egg helt til slutt, så får de en fin og gyllen farge mens de står til steking. Stek så midt i ovnen på 225 grader i 10 minutter til de er gylne og gjennomstekte. Følg med på bollene underveis, steketiden kan variere.

Ha en fantastisk dag!

  • 30 Lesere

Likes

Comments

Q&A

1. Jeg kan oppfattes veldig direkte og kanskje frekk. Det er ikke noe jeg gjør med hensikt, men bare sånn jeg prater. Også noe man kanskje burde skjerpe seg på?

2. Vann er min beste venn, og jeg sluker minst en halvliter før jeg i det hele tatt spiser frokost! Om jeg ikke drikker nok vann i løpet av dagen blir jeg dritsur og får hodepine.

3. Om jeg ikke har spist blir jeg min egen verste fiende, og kan seriøst krangle på meg en gråstein.

4. Jeg er veldig dårlig med penger, og bruker mye penger på mye tull. Det har faktisk vært ett av nyttårsforsettene mine, å bli flinkere til å spare og ikke bruke så mye på meningsløse ting.

5. Jeg sliter ofte med å konsentrere meg, og må gjøre flere ting på en gang. Om jeg for eksempel ser en tvserie eller en film, så klarer jeg ikke å følge intenst med til den er ferdig.

Noe du ikke visste? Kanskje dere vil dele noen fun facts om deg selv også? Er litt moro å bli kjent med de som leser bloggen min! Dere trenger kanskje ikke skrive ti om dere ikke gidder, men et par punkter hadde vært gøy syns jeg

Ha en fantastisk dag!

Likes

Comments

Reisetips

Hei! NÅ tenkte jeg å lage en London-guide! Jeg er ingen ekspert på London og har ikke gjort så veeeldig mye forskjellig, men kommer i hvert fall her med mine tips!

Hotell:
Når jeg bestiller hotell ønsker jeg at det ligger nærme t-banen og litt nærme sentrum. Jeg bestiller med booking.com, ganske fin og oversiktlig nettside. Jeg sjekker anmeldelser fra besøkende veldig nøye.

The Grosvenor - Hotellet ligger ved siden av London Victoria, som gir deg enkel tilgang til drosjer, London-busser, T-banen. Westminster Abbey ligger en 15-minutters spasertur unna og du får frokost hvis du betaler 196kr i tillegg.
Park Avenue Baker Street - Hotellet ligger mindre enn 500 meter fra Madame Tussaud’s voksmuseum. Lord's Cricket Ground og butikkene i Oxford Street ligger en 20-minutters spasertur unna eller så ligger baker street t-bane 5 minutter unna. Frokost mot tillegg
The Z Hotel Victoria - St James' Park er bare 800 meter fra hotellet. Victoria Coach Station ligger bare 5 minutters gange unna. City of Westminster passer utmerket for deg som er interessert i parker, teaterforestillinger og monumenter.

Shopping:
oxford street - De butikkene jeg alltid besøker her er Zara, River Island, La Senza, Urban Outfitters, primark, og ikke minst.. TOPSHOP! Når dere er i Topshop anbefaler jeg sterkt å kikke nøye i tredje-etasjen. Der er det litt dyrere ting, men fyyyy, så fine!!

Jeg anbefaler også at dere kikker innom små smykke/veske-butikker! Der har de masse morsomme negleting som man ikke finner i Norge! Jeg var innom en som het «Claire’s» og fant negl-stickers og annen neglepynt. Vi var også innom en «Drugstore» i Oxford St. der vi fant så mye morsomt og ikke minst billig! Blant annet tusenvis av kule neglelakker og neglepynt og hårfarge.

Liverpool Street - Her har jeg bare testet ut ett, og det heter Spitalfield Marked og ligger i Liverpool Street. Der er det noen morsomme greier, og det er uansett gøy å oppleve!

Westfield London - Dette senteret ligger på Sheperds Bush og er virkelig fint!! Det er enormt og har mange fine butikker. Du finner også utrolig mange merkebutikker, men der synes jeg stemningen var veldig prippen. Så hvis man vil kikke på merker som Prada, Louis Vuitton og slike, anbefaler jeg Harrods i stedet!

Camden Town - Ta t-banen til Camden Town og sett av noen timer til å titte rundt i Camden Market. I helgene holdes det mange stilige markeder i området, og her kan man sikre seg mange spesielle ting!! Håndlagde smykker, vintage klær, stilige skilt og plakater, god gatemat og mye annet.

Musikal:
Når man først er i London så MÅ man gå på musikal. Det er en helt utrolig opplevelse! Jeg sjekket anmeldelser av de musikalene jeg hadde lyst til å se og bestemte ut i fra det hvilken jeg hadde lyst til å se. We Will Rock You og Mamma Mia er veldig underholdende musikaler,.

Restauranter
Mitt beste tips for å finne gode restauranter er å bruke Tripadvisor!! Alle restaurantene har prøvd via den nettsiden var fantastiske. Vi søkte etter område. Da vi skulle på musikal, brukte vi Tripadvisor til å finne restauranter i nærheten. Mitt beste tips: ikke gå på kjede-restauranter som Fridays og Angus Steakhouse. Man finner såå mye bedre mat andre steder!

Kultur..ting:
Jeg har aldri vært i London i mer enn 3 dager, så jeg har ikke fått gjort så mange kulturting, dermed har jeg ikke så mye å bidra med her. Jeg synes at London Dungeon var veldig gøy (bestill billetter på forhånd!!!)! Ellers har jeg testet London Eye, også egentlig verdt å få med seg. Jeg betalte litt mer for fast-track, noe jeg heller ikke angret på, hehe.

Ha en fantastisk dag!

Likes

Comments

tips&triks

Jeg har rett og slett satt min totale elsk på nettsiden shein. De har så utrolig mye fint og noe som passer til alle. Noe kan være litt lite i størrelsen men det er bare å lese feedback osv, jeg har hvertfall aldri hatt noe problem med det.  

Rosa jumpsuit finner du HER - Rød bluse finner du HER - Rød genser finner du HER

Rosa bikini finner du HER - Rødt undertøy sett finner du HER - swimsuit finner du HER

Grønn kjole finner du HER - Top & Skirt Set finner du HER - Svart PU leggings finner du HER

Ha en fantastisk dag!

Likes

Comments