Jobbig natt utan sömn

Klockan är strax halv 12 och jag ligger i sängen med Theo, han sover och jag borde också försöka vila igen. Vi har haft en tuff natt här hemma.

Theo somnade utan problem igår kväll, jag gick och la mig vid 22 och skrollade igenom telefonen tills han vaknade för att äta sista gången. När jag skulle lägga över honom i sängen så börjar det..
han gallskriker och är jätte ledsen samtidigt, jag lägger över honom hos mig igen, ger han bröstet och försöker trösta.

Men inget funkar, han vill inte äta. Verken bröstmjölk, välling eller vatten. Vid 01 hjälper Jonas mig att ge Alvedon igen.

Han somnar en liten stund men sen skriker/gråter han igen. Somnar en stund och sen upprepas detta flera gånger. Vid 04 går vi upp och titta på tvn och inväntar att vi kan ta en ny dos av Alvedon. Så vid 04.45 får Theo Alvedon igen, jag och Jonas äter lite och Theo somnar på mitt bröst.

Då vaknar Elliot och är redo för dagen. Han är så stor, duktig och skötsam att han förstod oss och roade sig själv tills de var dags att åka till skolan. Så jag sov i 2 timmar. När jag kom hem igen så inväntade vi att ta nästa dos av Alvedon och sen dess har vi legat i sängen, nu sover han för andra gången här i sängen. Och jag har sovit 1,5h.

Jag trodde vi var på väg att bli friska och att vi skulle få ordning på sov och matrutinerna igen. Men nej. Skyhög feber och tänder på väg.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229