jag är färdig

Vilken lång dag jag har haft.. Jag vaknade 07 efter att ha sovit dåligt hela natten, gick och la mig i soffan i hopp om att somna om, men icke. En timme senare så la jag mig i sängen igen för att försöka komma till ro, men det gick inte. Så istället gick jag upp för att äta frukost och sen starta dagen!

Åkte ut till svärföräldrarna igen för att tömma släpet och ta hem mer blomjord. När vi väl kom hem så gick jag direkt ut till trädgården och vet ni vad!? JAG ÄR FÄRDIG!! Denna känsla alltså, så jävla skönt rent ut sagt. Som vi har slitit, våra kroppar har verkligen tagit stryk. Nu ska trädgården får göra sitt jobb innan jag kan göra i ordning där ute, hoppas verkligen att det går fort. Men under tiden så har jag lite att fixa med. Ska köra igång när solen kommer fram igen!


Förutom detta så har mina barndomsvänner kommit hit idag, jisses som jag har saknat dem! Dem flyttade ner till Skåne för många år sedan så vi träffas inte alls ofta längre. Min närmaste vän av systrarna, Josefine, kan ni följa i unga brudpar där hon medverka med sin fina familj! Vi beställde hem lite mat, satt och snackade i några timmar. Sen tog jag kvällen, för jag är så himla trött idag. Har knappt orkat ha ögonen öppna, jag är jätte varm och ingen ork i kroppen längre. Jag hoppas att det är pågrund av vad jag gjort i trädgården så jag inte börjar bli sjuk, för det pallar jag inte mer nu.

Lång text, ursäkta för det! Vi hörs imorgon igen, kram!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229