Jag är äntligen klar!!

Jag är fan äntligen klar!!!

Alltså wow, wow, wow... Det är nästan med lite glädjetårar som jag sitter här och skriver nu. Redan från start så trodde jag aldrig att jag skulle klara det med tanke på min startpunkt, inte förens någon månad tillbaka så började jag känna att det kanske går ändå. Men inte vågade jag tro fullt ut på att jag skulle fixa det.

MEN..

Jag är fan klar med min skola!!

Jag har alltså skickat in ALLA uppgifter som jag har legat efter med, även sånt jag har missat på lektionerna har jag fått göra som inlämningar. Så det har varit en jävla (ursäkta språket i detta inlägget) massa uppgifter som jag skulle lämna in. Plus att jag har skickat in alla de sista kommande uppgifterna också. Det känns så jävla bra! Nu väntar jag bara på feedback för att veta att allt är godkänt, skulle det inte vara de så behöver jag bara komplettera och det fixar jag enkelt. Det vet jag nu! Det enda som är kvar nu är två prov, och det ena är redan på fredag. Känns så bra!

Tänk att denna blivande mamma snart bara kan njuta av sina sista veckor som gravid innan jag går på mammaledighet. Jag kommer kunna gå på de lektioner jag orkar och orkar jag inte så är det helt okej. Fan vad bra det känns, en stor jävla klapp på axeln till mig själv, jag är så jävla stolt över mig själv!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229