Besök av vänner och fixat relaxrummet

Jag började min söndag med sovmorgon, väldigt skönt att få kunna göra det när jag sovit lite si sådär under natten. Men när jag väl gick upp och tittade ut så fick jag en chock. Hjälp vad mycket snö det har kommit under natten och det har fortsatt hela dagen. Jag och Jonas klädde på oss innan frukosten för att gå ut och skotta, det tog tid. Mig gör det inget om snön försvinner och värmen kommer redan nu! Efteråt så åt vi frukost, spelade lite spel och myste i soffan framför tvn. Vi har alla tre myst runt i myskläder hela dagen.

Halv 3 fick vi besök av våra två vänner som också är gravida, som jag nämt förrut. Nu har dem 3 veckor kvar, tiden har gått så fort. Vi fikade på lite kladdkaka och pratade hus, bebis och livet typ. Inte så konstiga samtalsämnen när vi är på samma plan i livet haha.

När dem hade åkt hem så gjorde jag färdigt med tvätten för idag, imorgon har tvätten torkat och då ska jag vika/hänga in allt i allas garderober. Sen började jag fixa lite i vårt relaxrum och då kom Jonas och hjälpte mig. vi bytte gardiner, ställde in skåp och hängde upp en stor tavla på väggen.

Det finns två rum i vårt hus som jag inte alls tycker om, det är vårt gym/datorrum och vårt relaxrum. Både jag och Jonas vill ha ett större bubbelbad, ny färg på väggarna, nytt golv och nytt tak. Men det är ett projekt längre fram, innan dess har vi andra projekt som ska göras! Trots att jag tycker att mattan och gardinerna är skit fula, så gjorde det rummet mysigare och det ser mer bebott ut, så för tillfället får det se ut såhär.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229