​Jag har funderat länge på att skaffa en ny blogg, idag var det äntligen dags.
Jag heter Jessica och är en tjej på 21 år som är bosatt i Tibro, 2 mil utanför Skövde med min pojkvän. Vi hittade äntligen en stor lägenhet tillsammans, var på tiden.. Då vi tidigare bott i hans trånga studentlägenhet på 21 kvadrat..
Det är väl verkligen att sätta kärleken på prov, är lättad då vi inte lyckades slå ihjäl varandra 😉 Nej, skämt och sido så illa var det faktiskt inte.

​På fritiden​
så umgås jag med vänner och min kille samt att jag snart ska uppfylla en stor barndomsdröm, vilket i allas öron inte låter som en dröm. men i mina är det verkligen det, Att utbilda mig till Hotellreceptionist. Det kommer att bli såå himla bra.🌟
Jag jobbar just nu med ett jobb som de flesta jobbar med, "Att flippa hamburgare" Men det är ett fantastiskt roligt jobb att ha får jag säga.


​Jag drömmer i framtiden om att bo i ett stort och fint hus vid vattnet, med en stor trädgård. Någonstans där det inte är allt för många människor runt omkring. Jag är inte någon landet människa men absolut ingen stor stads tjej heller.

Jag hoppas att tror att ni vill följa mitt liv på vägen mot min dröm.
                                               
                                        ​"Det bästa sättet att förverkliga sin dröm är att vakna"Likes

Comments