Idag är det lördag och jag sitter just nu i denna stund och dricker kaffe, ska sätta mig och plugga om en stund sen väntas det jobb.

Längtar tills nästa helg när jag är ledig, igår var det förövrigt 2 veckor kvar tills jag fyller 25år. Älskar att fylla år, det blir man aldrig för gammal för haha!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alla ❤️-dag! Jag gillar den här dagen skarpt, även fast att man ska visa kärlek varje dag så tycker jag ändå att det blir en speciell myskänsla över det hela.

Imorse lyssnade jag på en föreläsning i skolan efter det unnade jag mig en ansiktsbehandling som var behövlig kan jag lova. Här hemma har vi gjort god mat och bara hängt med varandra idag vilket har varit väldigt mysigt.

Likes

Comments

Söndagar ändå, idag känner jag inga måsten.. Eller jag skulle behöva plugga men det kan vänta tills imorn!

Åt en god frukost imorse, därefter hamnade jag i soffan och har inte rört mig ur fläcken. Tjuvstartade med årets första semla imorse med vilket var väldigt gott.

Likes

Comments

Min morgon startar jag med frukost framför datorn, håller på med ett arbete om cancer. Min mormor Elsie gick bort i cancer,hon skrev en dagbok om sin sjukdom där hon beskrev hur det var för henne att ha cancer.

Saknar henne väldigt mycket!!

Likes

Comments

Här kommer en liten tjuvkik på en tavla som ska upp på väggen i sovrummet. Jag vet vart den ska sitta men inte riktigt hur och om det behövs något mer bredvid tavlan. Men det hinns med, ska spåna vidare på det och inte spika upp tavlan på en gång.

Likes

Comments

Idag började jag min morgon med en stor kopp kaffe och gröt. Sedan röjde jag här hemma innan de bar iväg mot Loka brunn!

En försenad present till världens finaste mamma som fyllt 50år, vi hade en väldigt mysig dag tillsammans!

Likes

Comments

Imorse tog jag sovmorgon till 8.30. Kände att jag behövde det då jag varvar mellan skola och jobb hela tiden.

Skjutsade sambon till jobbet och passade på att handla. Väl när jag kommer hem så ringer min bästis och det kändes som det var perfekt tajming för att få prata av sig. Vi pratade i 2h om allt och inget vilket jag verkligen behövde.

Jag gör allt för att slippa plugga idag men sånna dagar får man väl också ha. Har lagat mig lite mat och ska snart bege mig till jobbet.

Ha en fin dag 💕🌸

Likes

Comments

I helgen som va så fyndade jag fyra stycken antika stolar. Har letat ett halvår efter just sånna stolar!

Hämtade stolarna hos en jättesöt tant som verkade ha lite små ångest över att hon skulle sälja dom haha. Men jag va snabbt därifrån med fyra stycken underbara stolar.

Gillar att det är en stjärna på sittdelen! Det enda som va är att ja egentligen behöver två stycken stolar till eftersom jag har sex stycken platser vid matsalsbordet. Men jag tycker att det är snyggt och blanda stolar så ska spana på två stycken till i samma färg som skulle passa till.

Likes

Comments

Idag fyller min kusin/bästis Michaela hela 25år. Jag och min andra bästis Cassandra överraska henne med presenter och sång.

Alla som känner mig vet att jag älskar födelsedagar. Gillar att passa upp och bli uppassad såklart haha. Det är något med det här att göra någon riktigt glad som får en att bli så lycklig själv.

Vi fikade och pratade massa minnen, vi 3 har hållit ihop sen barnsben och det är så fint tycker jag!

Likes

Comments

Börjar gilla mitt sovrum mer och mer men fortfarande mycket kvar att göra innan jag ska känna mig helt nöjd, om man någonsin blir det?

Jag ska iallafall lämna in en tavla så jag kan sätta upp den i sovrummet, sen ska jag beställa ett vitt linneöverdrag till sänggaveln. Vill också köpa en väggbonad jag spanat in på indiska.

Likes

Comments