Rubriken jag har skapade många skratt för oss här i flat 56 igår kväll. Lovisa läste rubriken till en artikel men istället för brödrapar som i två bröder så läste hon bröd rapar. Vilket vi alla försökte förstå vad det betydde, alla hade roliga förklaringar tills vi kom på vad det egentligen stod.
Idag är det superfint väder här i London men hittills har jag spenderat dagen inne. Borde gå ut och få lite luft innan jag börjar jobba vid 4. Men vi får se hur det blir med det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • England

Likes

Comments

Nja knappast, kommer nog inte förändra mig helt det här året heller..
Jag har varit sjuk sen jul men nu känns det äntligen som att jag börjar må bättre. Imorse var jag till och med ute på en liten springtur. Sedan dess har jag bara tagit det lugnt, lagat lite mat och beställt hem nagellack. Har pratat med Martin också och han ska komma och hälsa på i februari!! Längtar redan.
Lovisa har också flyttat hit nu så nu är ligan komplett. Hittills så trivs vi så bra tillsammans, vilket är skönt! Jag trivs också bra på jobbet och lär mig något nytt varje dag. Snart kanske jag är en fullfjädrad servitris.

Likes

Comments

Likes

Comments

  • Naglar

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår kväll gjorde jag alltså mitt första jobbpass och det gick förvånansvärt bra. Det var en norsk tjej som hade julfest så jag behövde bara gå runt med dricka och plocka undan använda glas. Alltså jag behövde inte servera någon mat eller ta beställningar vilket var skönt. Festen slutade strax innan 12 så efter det städade vi och jag gick hem strax efter 1. Kom i säng rätt sent och nu är jag så trött trots att jag sov till halv tolv. Men påt igen bara! Jobbar ikväll med och resten av helgen. Men skönt att komma in i det fort! Det känns bra än så länge i alla fall.

Likes

Comments

Tackade alldeles nyss ja till ett nytt jobb. Numera kommer jag att jobba som servitris på Lisa's. En svenskinspirerad restaurang som ligger i Notting Hill. Det ska bli spännande! Men jag kommer börja helt från början, kan ju ingenting om hur man serverar, häller upp vin, bär en bricka eller hur man bär tallrikar. Provjobbade i fredags kväll och kände mig helt bakom flötet men man kommer förhoppningsvis in i det rätt snabbt.
På fredagsförmiddagen träffade jag min gamla chef och sa upp mig, fyra timmar senare lämnade jag in mitt cv på Lisa's och fick komma tillbaka tre timmar senare för att provjobba. Så jag var arbetslös i 7 timmar. London alltså! Älskart.
Men jag gör mitt första riktiga arbetspass på onsdag, så nu ska jag passa på att njuta av min ledighet. Idag blir det lite shopping med Sara. Vi käkade brunch tillsammans allihopa imorse, så mysigt! Alla är lediga tillsammans idag.

Sara flätade mitt hår!

  • England

Likes

Comments

Japp såhär bor jag nu och jag tror att jag kommer trivas rätt bra här de nästa 6 månaderna (ev. 12 månader).

Likes

Comments