Många fokuserar på fel saker, tex att träna för mycket och äta fel. Fokusera på rätt saker som på kosten mer och mindre på träning. För 80% är kosten och 20% träningen om man ska fokusera rätt! 

Det tar ju faktiskt inte längre tid att äta bra en att äta fel, allt handlar om val! 

Vill ni ha hjälp att fokusera rätt, kan jag hjälpa er! 😃

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vart inspirerad av powerbylisa i går och vill själv också skriva ett inläg om det här ämnet! 😊

När man vill komma igång med att ändra sin kostplan till en bättre eller om man vill komma igång med träningen. Måste man hitta sitt varför gör jag det här och man måste känna inom sig varför jag vill det här. Och man måste sätta sina inre mål och inte yttre. Inte jag vill bli snyggare och smalare. Utan jag vill det här för att få mer energi och bli mer pigg eller såna mål ska man sätta sen kommer utseende förändringar på köper!

Och ska man få nåt gjort bör man börja direkt och inte vänta på ett bättre tillfälle. Och sluta säg snart ska jag.

Jag kan inte motivera nån som inte vill fullt ut, man måste innerst inne villa det till 100% för att jag ska kunna hjälpa till och inspirera och stöta nån.

Men kommer man igång och ger det 3 månaders så börjar man få in det till en rutin, tålamod och inte göra för stora förändringar direkt. Man måste vänja kroppen om det är nåt nytt och för att få långvariga resultat. Man måste hitta en balans för att få det funka långsiktigt.

Ibland kan man behöva ta ett helikopter perspektiv och reflektera!

Och man ska planera och hålla den plan man kommer fram till att man har. Har du bestämt att träna två dagar i veckan tex så ska du hålla det också. Man känner sig bäst vad det är man behöver! Du väljer och bestämmer vad du behöver och ingen annan.

Det finns inga undanflykter om man verkligen vill nåt. Som att jag har inte tid för jag har barn. Dela då ansvaret med sin partner och dela upp hur ni ska ha barna för att man ska kunna få egentid till att träna.

Kan jag som är ensamstående med två barn få till träningen varje vecka så kan även du också det! 😉

Likes

Comments

Föra helgen var det utbildning i Stockholm. Det är alltid så inspirerande.

På lördagen tog dom upp alla i tur och ordning i den grupp man hör till. Snappat förklarar så är det fyra olika grupper, beroendet hur långt man kommit i sin karriär.

I min grupp var jag den som kommit längst och han tog fram mig för att intervjua mig och höra mer om det. Det var första gången jag stod inför en sån stor publik och prata. Så nervös och få ordig har jag inte vart på länge. Haha! Men jag gjorde det och vilken känsla efteråt. Nästa gång kommer det garanterar gå bättre. För att utvecklas och växa i sig själv måste man utmana sig själv trots hur obekvämt det känns för stunden. För efteråt känner man sig stolt och starkare och säkrare i det man gör!

Likes

Comments

Är ni trötta och behöver mer energi och skulle vilja prova på den frukost jag äter varje idag? Nu har ni chansen att göra det i 6 dagar. Mejla mig då jezzica.pettersson@hotmil.com finns även på instagram under namnet herbajessica, där kan ni skicka pm också! 😊


Likes

Comments

Jag har själv gjort en rejäl vikt nergång. Allting startade med min graviditet med min son och jag vet inte hur mycket jag gick upp exakt men det var ganska så mycket!

Jag uppskata mig själv inte som jätte stor när jag var gravid och tur är väll det så jag inte hade nojat över det också. Var en jobbig graviditet och efter två månader in i graviditeten vart jag sjukskriven för jag hade en sån extrem foglossning. Så jag vart mest sittande under hela graviditeten och rörde inte så mycket på mig och åt väll rätt så onyttigt också.

Efter förlossningen när jag börja amma så kom ett enormt sötsug och jag levde på socker under dagarna i 1 års tid. Och jag uppskata mig inte som stor då heller, men där nån stan så börja jag inse att jag är överviktigt och kände mig klumpig och 0 kondition.

När min son var runt två år bestämde jag mig för att nu måste jag ta tag i det här och jag kämpa stenhårt det året. Tog bort allt godis,chips och läsk helt. Gjorde matlådor och krympte portionerna och börja äta grönsaker till måltiderna som jag tidigare inte gjort. All pasta tog jag bort också!

Gick promenader på 7km-1 mil flera dagar i veckan.

Och efter ett år börja det ge resultat och jag börja träna tabata och börja med herbalife och har därför lyckats hålla vikten efter alla kg som jag gick ner. Var runt 20kg!

Nu orkar jag så mycket mer och är piggare och smidigare i kroppen. Vilket är en slags befrielse!

Jag är glad att jag under första bäbis året bara fokusera på barna och lyckades nog därför få en väldigt bra amning med mycket mjölk åt sonen.
För med dottern var jag pinnsmal och ingen mjöl för att jag var stressad och inte måste bra och var tvungen att börja ge flaska.

Med sonen lova jag mig själv att få amningen att funka för jag ville ge han det och tänka bort allt som stressa mig.

Man ska inte hetsa med att gå ner i vikt efter att man har fått barn. Utan ta de när man är redo och har tid tycker jag. 😊 Kroppen förändras under en graviditet och få tillbaka sin gamla kropp helt är svårt. Och man ska försöka att inte påverkas av denna kroppshets som är idag också. Utan vill man kanske gå ner i vikt efter en graviditet ska det vara för sin egen skul, inte för att bara göra det för att hänga på det här med att vissa ska göra det efter en vecka att dom fått barn typ. Utan släpp det och njut av mammalivet och ta tag i allt sånt när man landar och har tid för det, tycker jag personligen! 

Det som även gör att jag fortsätter leva ett aktivt liv med träning och bra kost nu, är för att jag börja må så mycket bättre psykiskt själv av att leva ett aktivt liv med bra kost och det har även gjort att jag vill jobba med det här och få hjälpa andra komma igång med träning och bra kost. Man kan även förhindra många sjukdomar längre fram i livet om man lever ett sunt liv med bra kost!. Det pratas så lite idag om vad en bra kost är och hur många mål mat man ska äta under en dag. Och det vill jag hjälpa folk med att hitta, hur en bra dag ska se ur med kost för att må bra!

Likes

Comments

Att kunna inspirera andra människor till en bättre livsstil är nåt som är roligt och speciellt när dom man har nära sig vill hänga på. Att få leva hälsosamt med dom man tycker mest om värmer lite extra i hjärtat!

Likes

Comments

The Script - Hall of fame, bästa pepplåten!

Ja, du kan vara den största
Du kan vara bäst
Du kan vara King Kong banging på ditt bröst

Du kan slå världen
Du kan slå kriget
Du kan prata med Gud, slå på hans dörr

Du kan kasta upp dina händer
Du kan slå klockan (ja)
Du kan flytta ett berg
Du kan bryta stenar
Du kan vara en mästare
Vänta inte på tur
Dedicate dig själv och du kommer att hitta dig själv

Stående i berömhallen (ja)
Och världen kommer att få veta ditt namn (ja)
För att du brinner med den ljusaste flamman (ja)
Och världen kommer att få veta ditt namn (ja)
Och du kommer att vara på väggarna i berömhallen

Du kan gå avståndet
Du kan köra milen
Du kan gå rakt igenom helvetet med ett leende

Du kan vara hjälten
Du kan få guldet
Att bryta alla poster som de trodde aldrig kunde bli brutna

Ja, gör det för ditt folk
Gör det för din stolthet
Hur kommer du någonsin att veta om du aldrig ens försöker?

Gör det för ditt land
Gör det för ditt namn
För att det kommer bli en dag ...

När du står i berömhallen (ja)
Och världen kommer att få veta ditt namn (ja)
För att du brinner med den ljusaste flamman (ja)
Och världen kommer att få veta ditt namn (ja)
Och du kommer att vara på väggarna i berömhallen

Var en mästare, var en mästare, vara en mästare, bli en mästare
På väggarna i berömhallen

Var studenter
Var lärare
Var politiker
Var predikanter
(Ja)

Var troende
Var ledare
Var astronauter
Var mästare
Var sanningssökande

Var studenter
Var lärare
Var politiker
Var predikanter

Var troende
Var ledare
Var astronauter
Var mästare

Stående i berömhallen (ja, ja)
Och världen kommer att få veta ditt namn (ja, ja ja)
För att du brinner med den ljusaste flamman (ja, ja, ja)
Och världen kommer att få veta ditt namn (ja, ja ja)
Och du kommer att vara på väggarna i berömhallen

(Var en mästare)
Du kan vara den största
Du kan vara bäst
(Var en mästare)
Du kan vara King Kong banging på ditt bröst

(Var en mästare)
Du kunde slå världen
Du kan slå kriget
(Var en mästare)
Du kan prata med Gud, slå på hans dörr

(Var en mästare)
Du kan kasta upp dina händer
(Var en mästare)
Du kan slå klockan (ja)
Du kan flytta ett berg
(Var en mästare)
Du kan bryta stenar

(Var en mästare)
Du kan vara en mästare
Vänta inte på tur
(Var en mästare)
Dedicate dig själv och du kommer att hitta dig själv

Stående i berömhallen

Likes

Comments

Barn gör inte som man säger alla gånger men dom tar gärna efter det vi vuxna gör.

Jag har ändrat min livsstil detta år och försökt få med mig barna på att äta mer hälsosamt också. Men min äldsta dotter har vart skeptiskt.
Men nu har det börjat vända och hon är mer nyfiken på det jag äter.

Frukost har hon aldrig velat äta riktigt. Vilket jag kämpat med eftersom detta är dagens viktigaste mål. Nu har hon hittat en favorit smak på våra shaker och hon får i sig frukost och bra näring och vitaminer. Det är ju mycket bättre än en macka och en kopp choklad. Bara socker och humöret dippar ganska fort när dom kommer till skolan. Nu tror jag hon kommer bli piggare på mornarna eftersom hon får i sig så pass bra näring! Glad och nöjd mamma!

Likes

Comments

Igår slog det mig när vi stod och prata efter träningen. Många som tränar har slut på energi efter träningen och har svårt att få i sig näring efter träning pågrund av trötthet. Jag har själv vart så!

Men nu är jag bara påfylld med massa energi efter träning. Och varför är det så?

Jo för jag har lärt mig hur man äter under dagarna. Och att jag fyller på med näring 1-2 timmar innan träning och har sen cr7 i flaskan under träningarna och efter träning fyller jag på med näring inom 30 minuter efter träning! Då blir man pigg och inte trött!

När jag kom hem igår efter träningen ringde en kompis och han fråga varför jag var på sånt bra humör och så glad, jag hade tränat är svaret. Träning har en sån bra efteråt på många viss. Så tacksam att jag håller i tröning och tränar regelbundet! Är jag glad är alla andra runt mig detsamma. Det smittar sv sig. Hur bra? Så bra!

Likes

Comments

Inte haft någon vidare motivation dom två senaste veckorna, men efter att ha träffat min läkare i går så peppa han mig till att försöka att "tvinga mig" till att bara få det gjort. Låter kanske hårt att tvinga mig till det. Men träningen är verkligen medicin för mig och jag träna i går och även idag. Och ikväll känner jag mig som en ny människa till det positiva.

Igår var det inte så roligt men väldigt avkopplande med simningen och en lång stund i bastun. Idag var det inge roligt att ta sig till träningen men när jag väll kom ditt och kom i gång, så var det roligt och mående vart bättre och dagen vart bra ändå fast att det inte kändes så i morse. Prova ett av actics mindre gym idag och jag gilla det, inte så mycket folk och väldigt lugnt!

En långpromenad tog jag här om dagen också i höstsolen!

Nu är jag igång igen, Tjoho!

Likes

Comments