Först en god grillad macka på fröjd af Sverige med min kära vän Bella. Hon bjöd mig på min första hallon/lakritsglass🙏🏼 smakar precis som de goda karamellgodisbitarna.


Sedan en liten runda till lekplatsen med Henrik, Lowe och Herman.

Och lite dans med pappa och uppvisning av nya "skolväskan" innan läggdags 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu börjar inskolningen närma sig med stora steg. Jag som förskollärare är van vid att se hur inskolningar kan se ut och vara. Barnen är glada och förväntansfulla men kan vara ledsna för en stund när föräldern har gått eller ska gå. Att barnen har en trygg miljö är det viktigaste för mig som förskollärare och att barnen får ta sin tid att lära känna förskolans omgivning. Men alltså! Att själv få vara med om att skola in min son är sååå underlig. Jag som alltid har varit på "andra sidan" ska nu vara den föräldern som är orolig för sitt barn... "Hur det kommer att gå. Hur han kommer att bete sig. Hur andra barn kommer att bemöta Lowe" Framförallt är jag glad och förväntansfull inför inskolningen, då jag vet att han verkligen behöver träffa andra barn och interagera med dem.
Idag sover han över hos hans mormor och morfar.
Jag och Henrik är så stolta över vår lilla bebis som har blivit vårt stora barn på så kort tid❤️

Likes

Comments

Hemma hos Freija och Wince. Så kul att Lowe äntligen leker bra med Freija.
Denna dag
👌🏼

Underbart söt i den nya t-shirten från #tinycottons

🖤🖤🖤

Likes

Comments

Ovanför ser ni en tavla som är i A3. Den gjordes inför dop och de små ballongerna som är prickiga, där fyllde gästerna i med sina fingeravtryck 😍🤗

Här är bara några av alla tavlor jag gör. Passar så bra att ge bort på dop/namngivning eller när ert/ett barn fyller år. 🎀

Likes

Comments

Nu är det snart ett och ett halvt år sedan som du förgyllde mammas och pappas liv med din existens. Och hela halvåret har snart gått sedan du fyllde ett. Du är så älskad av våra nära och kära. På kalaset så var det vi i familjen, din mormor och morfar,farmor och farfar, moster och Oscar, faster cornelia med familj, Victor och Eli, g-mommo Märtha, mammas moster Mona och Göran, mammas kusin Carro med familj.
Massor av presenter fick du och du älskade att vara i centrum.
Mitt älskade barn. ❤️

Likes

Comments

Finaste regnkläderna från nordbjørn. 😍💦💚
Snart premiär för förskolan som startar 26 september! Vilket också är på fasters födelsedag ☺️

Likes

Comments

Igår pyntade vi mailegkaniner och -ägg.. nu får gärna sommaren komma🐥💛

Likes

Comments

Idag blev det öppna förskolan kl. 10.30 med Lowe. Prat och skratt med andra barn/bebisar. Nu har vi varit där i några dagar och ska vara det hädanefter också tänkte jag. Kusin Wilda skulle också testa på det. Kul! På BVC förra veckan vägde Lowe 10 kg och 30 gram! 😳
Sedan promenerade vi med kompisen Leo och hans mamma. Från deras hus och in till byn. Långrunda! Puh!

Igår bar vi hos Lowes farmor och farfar och några av Lowes nästkusiner kom. Mys!

Likes

Comments

Min son fyller 6 månader idag. Vad tiden går. Idag har vi varit i hörvik och dessutom sover du, jag och din farmor över här inatt. Imorse stack Pappa Henrik med farfar Stefan för att jobba vidare med sitt arbete. Imorgon träffar vi honom igen.
Och så drack Lowe lälle i sängen hos farmor för första gången tillsammans med kusin wilda 😍
Vi var ute och handlade med Lowe på Kappahl i Mjällby. Och sedan fick Lowe en fin "gubbtröja" och en filt av farmor. 💕

Likes

Comments

Från tisdag till torsdag sov Lowe över hos hans mormor och morfar (fast jag besökte honom i onsdags). Jag och Henrik städade huset, speciellt i Lowes rum (Henrik jobbade mest). Förstår inte hur man inte kan ha tid för annat än sitt barn (?) allt kretsar verkligen kring Lowe. Samtidigt som man egentligen hade kunnat städa och tvätta m.m när han sover, men icke! Då ska mamma också vila förstår ni, haha.
Skönt att ha Lowe hemma igen, så att kaoset kan fortsätta😉😄

Passade på att ta ett glas rött 🍷

Samt en enkel kantarellmacka för två 😋

L O W E 'S rum 🙌🏼

Likes

Comments