Header

En tidig morgon igen. Barnen vaknade 3, men efter lite välling och så, så somnade dom om. Zack vaknade 5 och Molly sover fortfarande. Jag är så trött. Vet knappt var jag har röven. Dessutom extremt förkyld och ont i hela kroppen.

Idag blir en lugn hemma dag. Inga planer direkt mer än att bli frisk. Imorgon är en spännande dag och början på ett nytt kapitel 😊


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godkväll!

Nu äntligen är mina hjärtan hemma. Som jag har saknat dom. Vi började dagen med att klä julgranen. Sedan fick vi besök av både mamma, pappa, farmor och Bertil. Sen kom även Lollo, Rebecka och Tindra åt mat med oss. Det blev kortletter, potatis, rödvinsås och bearneisås. Mycket gott. Efter lite mer bus somnade tvillingarna snabbt. Sofine och Milo ligger i sängen och kollar på film och snart ska dom också blunda och sova för det ska deras förkylda mamma också.

Jag nyser och nyser 😞 Hoppas jag är frisk på måndag så jag kan jobba igen.

Kram på er finisar


Likes

Comments

Idag kommer äntligen barnen hem igen. En kort vecka utan dom. Jag saknar dom så det gör ont. Önskar jag kunde ha dom här alltid mina små liv.

Idag ska vi klä julgranen och mysa ordentligt.

Älskar er mina älsklingar ❤️

Likes

Comments

Godkväll.

Idag gav jag mig tusan på att ”imorgon SKA jag få sova längre än till 03:00” så idag har twinsen varit uppe till 20:00, det händer aldrig, ska jag tillägga. Håll tummarna för att jag får sova imorgon. Jag är utmattad, varit uppe mellan 03:00 och 04:00 hela veckan, jobbat och varit uppe till 22:00, sen stendäckar jag på soffan. Nästa vecka är det 10 timmars jobb varje dag hela veckan och sen kommer barnen på lördag redan igen, vilket är positivt men lite mer sömn hade inte skadat.


Likes

Comments

Idag var dagen kommen, idag är din födelsedag brorsan. 33 år skulle du varit och hela livet framför dig. Att fira din födelsedag på kyrkogården känns bara fel, men jag är tacksam att jag har någonstans att gå. Och gratulera dig! Jag saknar dig, det gör vi alla!


Likes

Comments

Godmorgon.

Idag vaknade Zack om Molly redan klockan 02:00, bar in dom i sängen med välling och tack och lov somnade dom igen. Jag la mig på soffan och somnade men kl 04:00 trippade Zack upp till mig och nu sitter vi här och myser. Jag med kaffe och han med iPaden, han skrikerhögt vad han tittat på. Denna söta och kloka lilla kille. Dom är så stora redan, tiden går för fort. Jag känner att tiden inte riktigt räcker till men förhoppningsvis blir det ändring på det snart.

Nu ska jag snart göra mig redo för om drygt en timme ska vi bege oss mot förskolan sen vidare till jobbet. Hoppas ni har en bra dag allihopa, det ska vi ha ❤️


Likes

Comments

God dag!

Idag kommer äntligen mina älsklingar hem! Som jag saknar dom. Idag är dock Milo hemma, blir vab idag! Vi ska mysa, kolla film och bara ha det bra. Älskade barn som er mamma saknar er, hade gärna haft er här ännu mer hos mig. Varannan vecka börjar bli mer och mer plågsamt. Älskar er så.

Likes

Comments

​Godmorgon.

Första natten på 1 vecka som jag sovit ordentligt. Från att gå upp 03:00 till att sova en hel natt. Snacka om att känna sig utvilad. 

Nu är vi på väg till dagens 10 timmars jobb. Det är rätt sjukt att man vänjer sig vid att arbets såhär. 10 timmar när man inte har barnen och 6 timmar när man har barnen. Allt för att få träffa dom så mycket som möjligt. Det är först i helgen man kan slappna av. 

Saknar mina liv så mycket 😞 ❤️

Likes

Comments

Godmorgon.

Ja, hela denna veckan har bestått av extremt tidiga morgnar. 03:00, varenda dag. Jag förstår inte varför. Dom borde ju vara lika trötta som jag 😕

Nåja, idag vaknade jag med ännu mer ont i halsen. Kan knappt svälja. Dessutom känner jag mig febrig så fördomar att jag fått samma skit som Molly. Blir att vila ut i veckan, och ladda inför nästa vecka när barnen kommer tillbaka igen.

Saknar dom redan och som har inte ens åkt än. Vi har haft en underbar vecka, mina älsklingar.. ❤️


Likes

Comments

Igår var en helt underbar dag. Stephanie kom och gjorde oss sällskap hela dagen. Dessutom hade vi Rebecka och Tindra på besök. Vi åt pizza och senare på kvällen kom tanten med godis till barnen och lite annat gott till oss vuxna, vilken pärla.

Zack och Molly somnade gott efter en MASSA bus, hopp och lek. Och peppar peppar, men dom som faktiskt hela natten, nästan. Dom vaknade lite väl tidigt för min smak. Närmste bestämt kl 03:00 och efter många försök till att få dom att somna igen så märkte jag när Zack började sjunga ”lilla-snigel” att det var hopplöst.

Så här sitter jag med kaffe och det lär bli en kanna idag igen 🙈 Imorgon åker älsklingarna till sin pappa för att ha ”pappa-vecka” igen, kommer sakna dom så mycket men jag taggar 50 timmars jobb vecka och lite annat 😊

Kram på er


Likes

Comments