Hej
Ja nu har ännu en vecka runnit förbi. Har varit barnledig vissa dagar denna vecka.

Min äldsta son har hittat tillbaka till sitt fotbollsintresse igen och börjat spela i ett lag, och då får man väl som vuxen köra fram och tillbaka till träningar. Även om det inte riktigt är det man har lust med =)

Annars har min vecka varit bra, vart på banken och skrivit under alla papper som skall skrivas under inför betalning av vårat hus. Känns fortfarande konstigt att man snart skall flytta. Till radhus dessutom, och med trevliga grannar.

Igår va vi ute på en tittarsväng i stan, kom hem med någon påse från rusta, fick köpt lite fina rosa saker till Lillans rum. Fast hon önskar sig turkost så får hon allt tycka om lite rosa i alla fall.
Mellan pojken klev in i tonårs livet igår, som det känns nu så kommer det gå förbi honom utan att man kommer märka det. Svårt idag att förstå att han skall in i målbrottet, men det kommer väl. Skal man ha 2 brölande killar i sina bästa år hemma. Gud giv mig styrka ha ha .

Träffade en sådan ärlig man igår, när vi ändå va ute och snurrade i stan bestämde vi att åka och köpa en present även till den äldste sonen som fyller byxmyndig om några veckor. Denna mannen var väldigt svår att få tag på , och snabbt hade han tagit bort sin annons på Blocket. Helt omöjligt att få tag på honom, vi behövde bara en kod.
Så det va bara att åka tillbaka till stan och ringa på hans port, han svarade inte. Lämnade ett meddelande på hans port telefon. Så när hoppet va ute och allting kändes skit ringer han tillbaka. Vi får koden och allt gick som förväntat, från att gå till glad, besviken, till överlycklig somnade jag med ett leende. =)

Idag har jag packat ytterligare några lådor, lagat mat inför kommande vecka.


Puss och kram på er alla

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej

Herregud är det bara Måndag och Fredag hela tiden? Någon mer som har det så? Kan ju va att man har så mkt på gång just nu 😄

Samtidigt är det mycket på gång på jobbet också.

I Fredags ringde Linda och undrade om lilla sessan Elina fick stanna här medans dom åkte till Doktorn med Elias. Självklart kunde den lilla dockan komma hit. Phu glömde för en stund hur mkt det är att stå i när barnen är.små. Men det gick hur bra som helst. Så underbar ❤❤❤


Likes

Comments

Japp idag började skolan igen. Så himla skönt med rutiner tycker jag.
Ni som känner mig väl vet att jag tycker om rutiner ända ut i fingertopparna. Har alltid gjort det och försökt att sända vidare detta till mina barn. Att ha samma rutin varje kväll eller morgon ger en viss trygghet tror jag.

Barnen vet att efter tandborstning är det lägg dax, så enkelt är det. Visst har det blivit tanda gnissel ibland men för det mesta så har det funkat. Jag blev påmind för flera år sedan att jag ALLTID puffade till mina kuddar och la dom i en viss ordning innan jag la mig. Jag hade aldrig haft den tanken själv men ju mer jag tänkte på det så gjorde jag faktiskt detta, en enkel rutin som jag mådde bra av =)

Skönt att vara tillbaka på jobbet va det också idag, även fast vi har mycket sjukdomar och annat bland personalen så har jag haft en härlig dag med några tappra hjältar. Man är alltid välkommen och dom tackar och bugar mins tusen gånger för det lilla man gjort. Man blir uppskattad för att bara finnas. Älskar mitt jobb även om ibland det känns som man skall slitas upp i stycken eller få huvudet under vattnet. Men för det mesta är det faktiskt bra

Det va så skönt att komma hem idag och bara slänga på lite ris till maten. Allt det andra va ju redan klart eftersom jag lagade detta igår. Så jäkla smidigt. Detta kommer jag garanterat att fortsätta med. Detta ger ju mer tid till annat.
Nä nu vill lillan att jag skall locka hennes hår, och det har jag ju faktiskt tid med =)

Ta hand om er PUSS O KRAM

Likes

Comments

Ja imorgon återgår vi till en helt enkel vanlig vardag. Så skönt om jag får säga. Man blir så konstig i huvudet av alla helgdagar hit och dit.

Julen blev så lyckad tillslut efter en hel rad med sjukfall ( Magsjuka ) dessutom. Usch och fy. Men som sagt alla blev friska och jag och Daniel fick äran att fira med min fd svåger och fd svägerska med familjer. God mat och en hel hög med julklappar. Leah tyckte att tomten lät som mig. Kan jag väl aldrig tro, jag förvrängde ju rösten så bra.

Nyår firade vi i sommarparadiset Grebbestad. Men det funkar på nyår också. God mat och god dryck och väldigt trevligt sällskap där med.

Några nyårslöften har jag icke avlagt i år. Håller dom för mig själv i alla fall. Tycker inte om att dela med mig av det som jag kanske inte kan hålla men det jag kan lova är att jag skall försöka denna gången.

Just nu är det mycket runt omkring mig hela tiden, så skriver jag ej på några dagar får ni ha överseende med detta

Ta hand om er därute

Likes

Comments