Denna underbara känsla..

Känslan i min kropp är helt galet underbar. Att jag har fått chansen att träffa denna man, denna man som får mig att må så himla bra. Jag älskar att sitta och titta på honom, titta på honom när han lagar mat, när han går, när han interagerar med sina barn, med mina barn, och jag älskar att se mina barn interagera med honom. Dom verkligen älskar honom lika mycket som jag gör och det syns verkligen. Mina tre älskade barn!


Jag älskar att Jonas får fram det bästa i mig, jag älskar hur han tittar på mig, hur han får mig att känna, hans beröringar, hans kyssar, kramar.. Allt! Hans blick säger ibland mer än tusen ord och kärleken jag har för honom är verkligen besvarad, jag känner verkligen att han älskar mig tillbaka. Det är så Underbart! Det trodde jag aldrig..


Livet är underbart, tiden går framåt, våra framtidsplaner blir klarare och klarare men vi inser också att det kommer att ta sin tid att nå dit och det är okey. Det måste få vara så, givetvis Vi är en stor familj och saker och ting kan inte ske så fort som vi kanske vill och som vi kunnat om det bara hade varit han och jag.


Just nu lever vi lite varannan vecka. När jag har mina barn hemma så bor han hos mig med mina barn den tiden hans barn är hos sin mor och när mina barn är hos sina pappor så bor jag hos honom och hans barn. Livet är sådant. Livet är underbart. Jag älskar denna man mer än livet! Jag är så himla förälskad och svävar på höga fluffiga moln.


Jag är så himla lycklig tillsammans med dig.

Jag älskar Dig!

Kramar från Jessepaloma?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229