Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 26 Readers

Likes

Comments

Hallå folket!

Asså det känns verkligen som om det är fredag idag. Jag vet inte varför det bara känns så. Och så blir man så besviken när man inser att det är torsdag. Dock har jag ju inte slitit så mycket under hela veckan. Har nämligen legat hemma och varit sjuk. Haft feber men nu mår jag mycket bättre. Ska dock stanna hemma imorgon också eftersom att det är sista dagen och Att min ständiga huvudvärk är med mig oavsett vad. Så jag skulle inte palla en dag men många påfrestande lektioner. Har äntligen kommit igång med en liten hobby igen. Kommer dock inte säga vad för hobby då jag fortfarande känner mig fett dålig hehe. Men kanske någon gång får ni se. Vem vet!
Har inga planer för helgen. Tror helt ärligt att jag kommer ta igen en del pluggande och kanske spendera lite tid med familjen. Har varit så uppe i varv på senaste att det kan vara bra för mig att bara andas lite. Imorgon fyller brorsan 18 år. Och jag har fixat en present till honom. Och jag känner lite såhär. Om han inte gillar den. Så behåller jag den själv trots att det är en produkt för killar. Jag skiter i. Haha. Aja ni får ha det så mysigt. Kommentera gärna vad ni har för planer i helgen. Puss!

  • 40 Readers

Likes

Comments

Fan vad vi tjejer är bra (även några killar) fan vad långt vi har kommit med feminism. Så jävla coola är vi. Att vi tillsammans står emot all jävla skit som vi tvingas igenom! Shoutout till alla gäris som stått upp för sina systrar i svåra tider. Shoutout till tjejer som gråtit sig till sömns pga av hur dom ser ut men ändå pallar gå till skolan för att visa alla who's boss! Shoutout till alla mammor som dagligen är underskattade av alla men ändå fortsätter stå ut med all skit och utan att käfta emot bara visa hur en äkta kvinna gör det! Shoutout till alla kvinnliga pensionärer som följt hela feminismens utveckling och som stått upp för sig själva när ingen annan ville hjälpa dom. Kärlek och respekt till alla oss tjejer,kvinnor,tanter,gäris,queens och flickor som är så jävla bra!

Vill även notera att jag hatar inte män. Jag vet att alla män inte är svin. Och det är så tråkigt att alla män måste lida för att några inte kan bete sig. Men även ni måste förstå varför vi generaliserar. Vi gör detta för våran egen säkerhet. Så som sagt. Jag hatar INTE alla män. Men trots att vi har kommit långt så har vi en bit kvar.
Puss!

  • 40 Readers

Likes

Comments

Hallå folket!

Söndag idag, och ja en standard söndagsångest. Man liksom inte undvika den, och om man lyckas undvika den är man död. Det bara är så! Iaf, min helg har varit otroligt mysig! Igår så var jag inne i Göteborg med en vän. Det var planerat att jag bara skulle hem till henne så skulle vi sova över osv men med tanke på att brorsan fyller 18 på fredag så behövde jag köpa en present till honom.

Men allt detta trevliga var igår... Nu är det söndag och jag är inte död så jag kan inte undvika söndagsångesten. Så idag ska jag försöka att bara ha det otroligt mysigt och inte tänka så mycket som jag brukar. Jag ska faktiskt testa något nytt idag men kommer inte avslöja vad det är. Det är lite för pinsamt och jag kommer bli ihjäl mobbad om jag berättar för någon... Så vi hoppar det. Men ni får ha det så otroligt jävla bra så hörs vi!
Puss!

  • 48 Readers

Likes

Comments

Hallå folket!

Gör er beträdda på det första och sämsta inlägget i världshistorien. Men asså kom igen, man måste starta en blogg med ett dåligt inlägg, ni vet. Så man inte lägger ribban för högt. Vad är då mitt mål med hela bloggen då?
Jo det är att jag ska bli rik och berömd så jag kan hoppa av skolan och leva lyxlivet. Nej skoja. Ta mig inte för seriöst. Jag vill mest fördriva tid. Skiter lite i allt nu. Kommer kanske bli söndermobbad för att jag skaffat blogg men äsch. Det löser sig ;)

Jessica heter jag iaf, vissa kallar mig Jess/Jessi eftersom att jag hatar mitt namn. Annars får ni kalla mig vad ni vill. Det är inte så noga. 15 år atm, fyller 16 i oktober (2001). Och nu börjar mitt inlägg låta som en jobbintervju.

Jag är iaf rolig (tro det eller ej) och ganska korkad på bästa möjliga sätt. Sen ska vi inte sticka under stolen att jag har lite för brutal humor ibland. Så ta inte allt jag säger för seriöst. Ta allt jag säger med en nypa salt, så kanske vi slipper att någon tar illa upp.

Ah men det var väl allt. Ni får ha det grymt bra tills vidare!
Puss!

  • 68 Readers

Likes

Comments