Hej

Skol året börjar lida mot sitt slut vilket känns både skönt och lite tråkigt men idag så hade vi sista ridtillfället för termin så då red IH och häst eleverna i 1:an samt 2 3:or till en sjö som heter Ösjön, vi hade en väldigt rolig och mysig tur både dit och hem. Det lite extra roliga med det hela är att när vi började så red vi en långtur till Önsjön och vi avslutade med en långtur till Önsjön. Ena min kompis red barbacka på islandhästen Elva som var på lite bushumör idag så hon gled av ett x antal gånger men ina tårar här inte, bara glada miner och skratt. För att komma till Önsjön så red vi både på bilvägar och inne i skogen och eftersom vi är Dillebarn så är en långtur ingenting utan massa roliga ''konster'' på hästen. Om jag ska sammanfata dagen med tre ord så blir det mysigt, skrattfullt och roligt.

Nu på kvällen så har jag packat ihop det mesta av mina grejer som jag har i mitt rum eftersom jag ska flytta ut på fredag nästa vecka och sen så har jag mestadels tagit det lugnt.

Vi är lediga fram till tisdag och jag har inga direkt spännande planer utan jag kommer mestadels ta det lugnt men jag funderar även på att kanske fara på lite äventyr.

Ha en fortsatt trevlig kvällså hörs vi :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej

Jag kan ju börja med att säga att det har varit dött på bloggen sen sommaren förra året och det är nog för att jag har inte direkt tänkt på bloggen men jag tänkte försöka komma igång igen med att blogga lite då och då. I detta inlägg så tänkte jag nest updatera er lite om vad som hänt och så.

Jag berättade i något inlägg at jag skulle börja på DIlle Gård i Östersund och jag är snart klar med mitt första år på gymnasiet vilket har både vart händelserikt, roligt och lite sådär mitt i mellan. I sammband med att jag började på Dille så började jag rida islandshäst vilket är väldigt roligt. Jag har råkat ha sönder en glasruta och behövt operera handleden, jag och två kompisar skulle skrämma några genom att knacka på en ruta, rutan gick sönder och jag råkade skära av en sena. Sammanfattning av kvällen det hände, mina kompisar hade mer panik än mig, jag och två utav mina kompisar som följde med till akuten hade ganska roligt och allting slutade bra. Jag missade en del ridning då jag inte kunde rida på cirka 7-8 veckor. Nu idag så är det väldigt bra och jag rider förfult.

Vi har haft en del roliga fritidsaktiviteter tex. som lasergame, grillnign vid Katstrupeforsen m.m

På vårmarknaden så hade vi en islandshästvling där vi red V5 och T8 vilket var väldigt kul, jag gick in med inställningen att bara ha kul och det hela slutade med finalplats i V5 och en 5:e plats på islandshästen Grettir vilket var väldigt roligt. Jag ställde även upp på en blåbärshoppning där jag kom 6:a med dem andra som inte placerats i topp 5 och jag är väldigt nöjd med det då jag hade en lite segare häst och vi fick även en vägring då islandshästen Ville som jag red tyckte ena hindret var väldigt läskigt.

Nu så är det bara ca 3 veckor kvar tills jag flyttar ut från Dille samt även slutar 1:an, det ska bli skönt med sommarlov men det kommer även kännas lite tråkigt då jag antagligen inte kommer kunna träffa mina kompisar från DIlle på väldigt länge. I september flyttar jag tillbaka och börjar mitt 2:a år på DIlle vilket jag ser fram emot.

Ja så där hade ni en liten update om vad som pågått det senaste halvåret, ska försöka uppdatera minst en gång i veckan.

Vi hörs :)

Bild på mig och Grettir från vårmarknaden.

Likes

Comments

Hej

Idag så var jag i Upplands Bro med min mamma för att handla lite grejer på Börjes vilket är en ridsportbutik och jag har aldrig vart där förut men jag tyckte det var en väldigt bra butik med bra priser och varor :)

Inne på Börjes köpte jag lite nya borstar då dem jag har är rätt gamla, köpte även en ny ryktlåda då den jag har är rätt trasig och jag har haft den väldigt länge och jag köpte även lite

Jag var även inne på en second hand butik där det fanns en del fina grejer men jag köpte 2 prydnadskuddar för 8 kr styck och sen två gulliga ögg koppar.

Ha en fortsatt trevlig fredag så hörs vi :)

Likes

Comments

Hej

Här kommer en liten update om vad jag har gjort dem senaste dagaran.

Lördag: I lördags så åkte jag till Kungens Kurva för att kolla efter grejer till gymnasiet och jag var inne i flera butiker men jag fyndade flest grejer inne på IKEA, jag har ingen bild på vad jag köpte men jag köpte en låda för förvaring, två burkar till tvättmedel, fack för lådan och ett lock.

Jag var även in på Jula där jag hittade ett par snygga arbetsbyxor men dem fanns inte i min storlek så typ påvägen hem så åkte jag till Värmdö och köpte byxorna där.

Söndag. I söndags så åkte jag, min mamma och min pappa till Nynäshamn då jag skulle handla skolgrejer och lite annat till gymnasiet på Dollar store vilket jag tycker är en väldigt bra butik att handla skolgrejer i då det är rätt billigt där. Så behöver ni skolgrejer, hitta en Dollar store och handla där :)

Eferåt så gick vi och åt lunch på en liten restaurang och sen så gick vi och kollade lite i hamnen innan vi åkte hem och senare på kvällen så övningskörde jag vilket gick helt okej :)

Måndag: Igår måndag så träffade jag min kompis Estrid och först gick vi runt lite i forum, sen drog vi till donken och käkade och efter det så åkte vi spontant till Tyresö centrum vilket inte var så jätte kul. Vi hade inte så mycket att göra så vi åkte hem till varandra :)

Istället för att jag åkte hem så blev jag upphämtad av min pappa och brorsa så jag följde med när min brorsa skulle kolla på en bil då han behöver hitta en ny bil :)

Idag tisdag så har jag inte gjort så mycket utan jag har mest tagit det lugnt men senare på eftermiddagen/kvällen så ska jag följa med min mamma och handla lite på Ica Maxi :)

Det va allt för idag, ni får ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi :)


Bild från när jag var i stallet i torsdags :)

PS. Shetisen har en betes reducerar så den inte ska äta för mycket gräs och täcket e för exemen :)

Likes

Comments

Hej

I detta inlägg kommer ni få se lite bilder från ridlägret och det är både bilder från ridlektionerna och även från hopp tävlingen vi hade som avslutning på lägret. Alla bilderna är tagna av Jenny Holmgren och hennes konto på instagram där hon lägger upp bilder är @/jennysfoton1.

Ps. Jag är medveten om att min hoppstil inte är den mest fabulösaste och att den är lite konstig :P

Likes

Comments

Hej!

Det har varit dött på bloggen sen i tisdags och det har varit för att jag har varit på ridläger under denna veckan och då har jag dels inte hunnit blogga och sen så har jag inte kunnat men nu kommer det komma upp blogg inlägg lite då och då som vanligt.

Jag har haft en toppen vecka på ridlägret med massa ridningen och roliga aktiviteter utöver det och i år så var det många där som jag vart på läger med förra året och så var det även med andra som jag inte kände sen tidigare.

Idag söndag så har jag även övningskört för första gången vilket gick hyfsat bra och nu första lektionen så prövade jag mest att köra rakt fram, svänga, parkera och hur man använder blinkers. 

Imorgon så ska jag vara med två vänner vilket ska bli kul då vi inte har setts på ett tag och vi ska först äta på donken vilket e standard och sen så vet jag inte riktigt vad vi ska göra. 

Sorry om detta inlägget blev dels kort och lite rörigt men tänkte att jag skulle slänga upp ett litet inlägg och uppdatera er lite :)

Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi :)

Likes

Comments