Idag har jag och mamma varit på Taxinge Julmarknad. Vi gick ett flertal gånger när jag var mindre men nu på senare år har vi helt missat datumen så det har inte blivit av. Jag har haft julkänslor enda sen jag kom hem i princip. Tror det är hela kontrasten från de ljusa dagarna i Australien till de mörka kalla dagarna här. Det blir automatiskt att jag associerar det med julen antar jag.

Vi kom iväg i tid vilket gjorde att vi kunde gå runt i lugn och ro och provsmaka alla goda saker innan alla andra julsugna svenskar hade vaknat till liv. Vi köpte lite typiska svenska julklappar som jag ska ta med mig ner.

Igår bokade jag förresten mina biljetter till Australien. Åker på söndag så har bara en vecka kvar. Det är lite blandade känslor, vill komma ner och komma tillbaka in i vardagen, till träningen och träffa Tom igen såklart, saknar honom väldigt mycket. Samtidigt som jag tycker att det känns jobbigt att lämna familjen. Antar att det aldrig kommer bli lättare. Separation har aldrig varit min grej. Får se till att göra det bästa av de dagarna jag har kvar hemma. Åka hemifrån för att åka hem brukar jag säga, för det är så det är. Att få det bästa av två världar kanske det också kallas.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments