Jag, älsklingen, Nelia och hennes kompis har varit och bowlat idag :) var riktigt kul :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har vi fått upp skötbord och sängen i bebisrummet :) vi har fått barnvagnen och bilbarnstolen också :) blir jätte fint i rummet :)

Likes

Comments

Allt såg bra ut och chansen för kromosomfel var låg :) känns skönt :) nu ska jag njuta :)

V 12+6

Likes

Comments

Idag är det dags för ultraljud, är sjukt nervös. Fattar egentligen inte. Med dem andra två barnen fanns inte en tanke på missfall eller sjukdomar när jag plussat. Då skulle jag självklart få barn som var friska. Men med denna har det varit galet mycket oro. Så tråkigt att inte bara kunna njuta liksom.

Likes

Comments

På fredag ska jag göra lite naglar, är ett tag sen det också så det ska bli jätte kul :)

Likes

Comments

Är inne på min 3:e natt nu, händer inte så mycket på dagarna när man jobbar några nätter. Idag ska jag ha möte på jobbet mellan 14-16 och sen jobba sista natten. I morgon ska jag på ultraljud :) ser fram i mot det men är ändå nervös. Hoppas allt är bra. Sen på kvällen är det möte på jobbet mellan 18:30-21:00. Sen är jag ledig några dagar och då vill jag till huset och se vad man kan greja med :)

Likes

Comments

Jag och älsklingen var hos bror och Tony och bowlade lite, tog ett tag att komma in i det igen. Var ju ett tag sen man bowlade, men det gick bra i slutet där. Nu ska vi äta kycklingkebab och pommes innan det är dags att dra till jobbet.

Likes

Comments

Har städat hela övervåningen nu på förmiddagen, så skönt när det är rent och luktar så ggggoooooottttttttt :) har hunnit äta lite middag också. Snart ska jag göra i ordning mig så jag hinner kolla på älsklingen när han ska spela innebandy. Sen blir det hem och vila då jag ska jobba fyra nätter :)

Likes

Comments