Detta blir det sista inlägget. Min nya blogg är klar, så det är bara att börja blogga där! Tack Linn för hjälpen! Utan din hjälp, hade bloggen set ut som ett helvete. Men, jag känner att jag inte är redo att börja blogga, så jag väntar lite till. Denna veckan har vatt ett rent helvete. Folk vet bara vissa delar av det som har hänt, och bildar sina egna uppfattningar. Och jag får en massa skit för det. Tack tack. Och om ni inte har fattat det, så har jag faktiskt mått dåligt, även om ni inte tror det. När jag inte ens har tyckt det var kul att komma på dansen eller att jag har beslutat mig för att göra en grej som jag aldrig ens har tänkt på innan, då mår jag verkligen dåligt. Folk fattar inte ett skit, ingen gör det, så sluta säg en massa när ni inte vet, ett skit. 

Hela dagen har jag snackat med underbara människor. Först med min bror och hans flickvän, sjukt skön tjej är hon, sen med min norrlännign och ren Rasmus. Sen Jessica, och sen snackade jag kanske i 3 timmar eller mer med Felix, haha, hur kul som helst. Nu snackar jag med lilla Nenna. Fina personer. 

Jag hade planerat att jag skulle börja blogga imon, men vill inte det, känner mig inte redo för det. Har hänt ännu mer, det händer saker hela tin, och jag börjar undra hur fuckat mitt liv kan va. Folk säger att jag borde ändra på mig. Bitch plz, vad är det jag har hållt på med det senaste åre? Förändringar sker inte över en natt. 

Denna månaden, har vatt den sämsta, för någon dag sen, trodde jag att det var över, så jag var glad i någon dag. Men sen blev allt dubbelt så mycket värre. Jag gråter inte längre, jag skakar. Har legat och skakat i flera timmar, men har lugnat ner mig lite nu när jag har pratat med Nenna. Allvarligt talat, så antingen ger ni fan i mig, eller finns ni där för mig. Är trött på att inte veta vart ja har folk. Känner att ja snart får en heartattac...

Kalla mig dramaqueen, jag bryr mig inte. Men jag har fan lärt mig och behärska mig. Säg att jag gör en massa fel, men jag vågar i alla fall erkänna att jag har gjort fel. Klaga på mig, men jag tror inte ni kommer bli mer framgånsrika. Kalla mig fjortis och allt, jag är i alla fall mogen nog att förstå was liebe ist. Lite tyska, för jag kan. ^^

Okey biatch, you can't probably count. Cuz you don't get that you can't be in love with two people or more. 

Okej, nu slutar jag skriva, för jag är så jävla förbannad på ask.fm. Seriöst. aldrig mer. Vicky kommer till helgen, och jag får väl ta och åka till Hovet och träffa mina brudar. 

Och en sak. Folk tycker att det är konstigt att jag är som jag är. You guys, made me.

Det kommer ta lång tid innan jag blir hel igen, men gör mig en tjänst. Tycker inte om mig av någon anledning, tala inte om det för mig, jag pallar inte det mer och jag har inga nytta av att veta det. Det är ni som fick mig att bli en bitch. 

/S

 

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej. Nu har jag gett upp. Trodde inte att det skulle bli på detta vis, men finns inget annat sätt, antar jag.

Jag ska byta blogg. Jessica har sagt att hon vill inte blogga mer, så det var okej för henne. Och det är inte så att hon och jag är ovänner, det är inte därför vi gör så här. Jag håller på att göra en ny blogg. Varför undrar ni säkert. 

Aldrig någonsin har jag fått någon positiv respons, förutom av mina närmaste vänner. Hur kul tror ni att det är att logga in på nattstad och se att man har 2 kommentarer och man ber att de inte ska vara anonyma hatkommentarer. Men de har blivit en vana nu. Folk hackar 24/7 på bloggen och på mig. Vissa personer förstå man att det är den och den personen, andra har man ingen aning om. Om någon skulle skriva att du är äcklig, ful etc hela tiden, hur länge skulle du orka med det? Jag har också en gräns, och den är nu nådd. Slut på denna blogg helt enkelt. 

Dom senaste dagarna har jag inte mått alls bra, så ni kanske ska tänka på hur ett ynka ord kan påverka en annan människa. Jag har aldrig någonsin pekat ut någon person, även om ni verkar tro det. Jag tar det isåfall bara med den personen, och skriver inte "åh, jag hatar den, sjukt störd person asså" och skriver namnet eller liknande, så sluta tro något sånt. Ställ denna fråga till dig själv: Varför började jag läsa denna blogg? Va det för att trycka ner mig eller för att du var intresserad av Jessicas och mitt liv? Det verkar som om de flesta valde det första alternativet...

Trött på all skit. Ingenting har varit bra med detta året förutom när jag var uppe hos Vicky och på konfaresa. 

Om ni inte vill ha med mig och göra, låt mig va, sluta gnäll och sköt er själva. Och eftersom jag inte pekar ut personer på bloggen, vet ni antagligen själva om ni har gjort något mot mig. Men jag antar att ni inte är mogna nog för att ställa saker till rätta, för det är ingen nu för tiden.

Fixar med den nya bloggen, går rent åt helvete, för det är sjukt svårt att fatta nånting, men länkar den när jag är klar. Och ni som inte är intresserade av den, har inget där och göra. 

Tack Vicky för du bloggade åt oss när vi var borta. Du är den bästa vän jag har, och du är en av få som tar sakerna som har hänt mig på allvar, älskar dig finaste.

Tack till Panda Da Panda världenst bästa skånning för underbar musik. Våldtar just nu repeat knappen för din nya låt är så sjukt bra, vi ses i sommar, påg.

Tack till Nenna min kåvunge som alltid är så himla go och underbar. Till Jessica som är så speciell och som förstår en precis. Tack till Miia, minä rakastan sinua, du vet allt jag tycker om dig, kära bonne.

Esmut och Matilda som tillåter mig att va arg och hjälper gärna till att va arg. Ni är så jävla bäst.

Ni är de enda som är viktiga, som jag litar på, utan er, är jag inte hel. 

<3


Även om jag kanske är dålig på att säga det, så älskar jag er. Och nu ska jag sluta skriva, jag skakar och tårarna kommer snart. Ta vara på dina vänner, de är det viktigaste ni har, trust me, pouss

 


 


Likes

Comments

Okej, nu har inte jag fått höra allt av Sanna men seröst, folk måste tänka på vad dom säger, skriver och göra... Ett ord och en text skadar mer en ett slag i facet eller magen... Har ni något att säga om Sanna säg det till henne, hon kommer bara sätta på sig sitt I don't give a fuck face to you! Jag förstår inte hur man kan ha en mage att gör sånt. Behöver inte nämna några namn eller så.... För detta inlägg ger jag till alla som läser Sanna och Jessicas blogg. Ni som inte tycker om bloggen, varför i helvete läser ni den då? Skit i vad dom skriver och gör. Det angår fan inte er... Blir så förbannad att jag bara vill spy... Inga kommentarer tack! // Vicky Arenblad!

Likes

Comments

Hej babes. Jag har inte bloggat, har inte orkat, har mått piss, både i torsdags och igår. Tänker inte ta upp det, för personerna är inte värda den uppmärksamhet de får på bloggen. Saknar Vicky så det gör ont, skulle behöva henne här nu, får träffa henne snart, efter påsklovet.... Saknar dig älskling, vi har så mycket att prata om! 

Under dagen kommer jag göra lite ändringar, och det är bland annat för att allt är som det är, jag är trött på det och det känns inte som det är någon mening längre, ska berätta mer i nästa inlägg. 

Igår var jag så arg så jag verkligen skakade, men höll mig lugn, några ord sa jag väl... Men mina babes, ni är det bästa jag vet! Älskar er så, tack för ni finns! Och dagen kunde ju inte bli sämre, men jag fick den bästa räddningen: Ny låt från Panda Da Panda. Älskar den, och vill gråta när jag hör den och den blir bara bättre och bättre. kärlek till texten. Detta är bara pandafatastiskt. 

"Säg vad du vill. Jag kommer inte bry mig ändå. Jag kommer inte bry mig ändå".

 


Likes

Comments

Panda ska släppa en ny låt idag, thank god. Gjorde min dag, seriöst. 

Sämsta dagen på länge, dödade palmen och 2 soptunnor i skolan. Folk förstör och förstör, men det går lite för långt när folk skriver att de hoppas att jag ska dö och en massa, mer om det sen, pouss

/S

Likes

Comments

Igår blev det inget inlägg. För det första var jag trött och för det andra hände en sak. Vill bara säga att jag kommer ändra massa saker, kanske blir det klart i helgen, beror på hur mycket jag orkar. 

Jag pallar rätt mycket, men igår blev jag sjukt förbannad. Och nu har jag blivit det så himla många gånger, så jag orkar inte mer. Tack så mycket, om ni tror att det ska påverka mig eller att jag ska ändra på mig, har du eller ni väldigt fel.  You can point a finger, but its still 3 fingers pointing back. Antingen är ni här och läser min blogg för ni är intresserade av den, annars har ni inget här att göra. Lägg er inte i mitt liv, om ni inte är mina närmsta vänner. 

Älskar mina fina vänner så sjukt möe, pouss på er för ni alltid finns där. :*

/S

Likes

Comments

Hej babes. Är hemma igen, eller är i skolan. Igår var jag död, så orkade inte blogga och somnade vid nio och sov en HEL natt, mer än 3 timmar! Helt otroligt...

Men ialla fall, saknar resan, så himla mycket...Ska lägga in alla bilder som vi tog igår, under dagen. Från att det varit sjukt kallt, men ingen snö, till 2 dm snö och typ 20 minus, inte alls kul...Saknar Skåne, jao. Lite bilder!

/S

Likes

Comments

Bara så ni vet, jag har ingen som helst aning om när Sanna och Jessica kommer hem från Malmö eller vart dom nu är... Är helt inne med något annat just nu, är med Cornelia och ni vill inte veta vad vi håller på och skriver... HAHAHAHAH nej inte sånt som ni troligtvis tror att det är!

Likes

Comments

Tjäna. Vi har inget liv, så vi tappade godis på ett biltak, och sen kom polisen och haffade några som låg på gatan, så vi stog i fönstrerna och glodde sönder, haha. Men hela poliskåren var ju utanför vårt fönster! Så nu är vi med i 112 på liv och död enligt Matilda. Och jag som skriker och sjunger så fint, haha, kul vi har. Nä, imon, eller idag blir det ta tåget te Emporia och handla lite, wiiii. Vi ska försöka smita ut, men de vaktar så sjukt mycket...

puss babes /S

Likes

Comments

Hellu. Kan dra lite snabbt vad vi har gjort. Vart i Lund all day long, först domkyrkan, sen diakoncentralen. Har vart sjukt trött och nästan sjuk, men blev bättre sen. Sov när vi hade någon föreläsning, hehe. Sen hade vi fri tid, och då stack vi till stationen och mötte upp Simon (min bror), Isak, Lovisa och Jimmie (1,55, ojoj lång osv). Så de köpte ut lite åt oss, hihi gangsters, och sen stack vi tillbaks te kyrkan. Och alla glodde som fan, och jag bah, eeh, asso det är min bror. Och alla bara, vem är den korte? Haha, måste ju träffa lite fölk! ^^ Sen har vi vatt på bio, wiii, fett bra film, ego, blev kär i hans ögon! Och sen lagt in bilderna på datan, och såg att när jag hade lagt ifrån min kamera när vi var på V.E.S.P.A, hade Isak tagit lite bilder, eller Simon. Ah, men vi ska väl sova i vettig tid. Fick asmöe skäll för något några andra gjorde, tack så mycket! Pouss babes. !

/S
Esmut och jag skulle försöka leka cirkus i korridoren, eller nåt...
 

Likes

Comments