För att få en bättre kvalité på blogginläggen så krävs det de ultimata bilderna, det vet ju alla.

Jag använder bara min mobilkamera när jag tar bilder och det är inte så populärt faktiskt. Suddiga och gryniga bilder är inget som någon vill titta på. Därför har jag bestämt mig att öka ut detta så folk blir mer intresserade även om jag bara skriver för mig själv. Nu är kameran på laddaren och nu ska det blir mycket roligare, för er men även för mig. Det känns mer välkomnande om bloggen är stilren med bilder och bra text.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är det fars dag och då är vi extra snälla mot våra pappor tycker jag!

Jag och min bror åkte till vår pappa och åt middag. Vi hade även med oss en present, ingen dyr men det är fortfarande tanken som räknas. Han vart glad för tavlan var en rolig grej. VI var där i några timmar och sen åkte vi hem igen. 
Nu ett tag har jag funderat om jag ska städa mitt rum för det är smutsigt här men samtidigt har jag ingen lust men det skulle verkligen behöva göras. Så istället för att fastna framför datorn så ska jag städa innan det blir försent. 

Hoppas ni hade en suverän dag, speciellt med er far.

Likes

Comments

Trots att jag klev upp innan 9 idag så glömde jag äta frukost så det fick bli en sen sådan, vid 12 tiden åt jag frukost/lunch. 
En Risifrutti och en glas juice

Likes

Comments

Godmorgon.
Laktosfri risifrutti är lika gott som vanlig!

Nu är det lov och det spenderar jag hos min gubbe och katt i Oskarshamn. Denna dag kommer jag och katten fixa i lägenheten, tvätta och bara chilla innan gubben kommer hem från jobbet, tyvärr har han ju inte lov. 

Likes

Comments

Är fortfarande kvar på Vårdcentralen. Har pratat med läkaren och nu väntar jag på att bli pumpad på blod. Jag är helt omöjlig att sticka och det är inte för att jag är mesig och rädd för nålar utan att jag är så fruktansvärt svårstucken så det blir alltid 3-5 stickningar per arm så när man kommer ut ser man ut som en heroinist.

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag klockan 11:30 ska jag upp till vårdcentralen för att träffa en läkare som ska magiskt trolla bort min krångliga mage (önsketänkande). I flera års tid har jag haft stora problem med magen till och från. Och det blir bara värre och värre! Börjar fundera om jag är glutenintolerant av någon slag för min mage ballar ur så fort jag har ätit något som innehåller gluten. Antingen gör det super ont eller så får jag massor av gaser i magen. Ni som har gluten, hade ni typ samma symtom innan ni upptäckte detta?

Likes

Comments

p.s detta är den bästa boken någonsin från Fitnessguru, beställ den HÄR

Idag blev jag väckt efter 10 av min kära bror som råkade knäa mig i huvudet. Inget mysigt sätt alls att vakna till men självklart menade han inte det. DOCK har jag sämsta morgonhumöret om ingen väcker mig på det sättet jag vill så jag skrek åt honom så han gick. Fick dåligt samvete och gick ner och bad om ursäkt. Bästa bror! <3

På förmiddagen drog mamma med mig till gymmet. På schemat stod det styrketräning och simning, bra pass faktiskt! Fast jag ska aldrig göra om misstaget att köra hård styrka innan simning. Det var ap jobbigt!
Efter det så åkte vi hem och nu väntar jag på mat medan jag skriver in kommande veckans träningsschema. 

Likes

Comments

Godkväll allihopa. 

Igår började jag träna igen, åkte in till gymmet med mamma och körde stenhårt på bandet. Skulle springa/jogga på bandet 1200 m så fort jag bara kunde. Det är inte så långt men måste börja någonstans. Det finns olika pass i iFORM tidningen som jag och mamma tänkte testa och se hur det påverkar oss. Även idag åkte vi in till gymmet på eftermiddagen men kroppen sa ifrån lite med tanke på träningspasset igår men jag gick/joggade 1,55 km på 20 minuter. 

Nu är träning/hälsa livet igång på riktigt och jag är riktigt taggad faktiskt! Har just nu inga strikta mål men jag vill i alla fall gå ner 10 kg och bygga muskler istället. Jag beställde hem DENNA Workout log från Fitnessguru HÄR så nu finns det ingen återvändo.

Likes

Comments

Samsung Galaxy Alpha

Är det någon av er som har hört något om den? Jag är sugen på en ny telefon då min är sprucken i skärmen, vilket är väldigt irriterande då touchen kan vara off på vissa ställen. Jag gick in på 3s hemsida och skulle kolla lite och då såg jag Alpha och vart lite kär på en gång. Dock påminner den väldigt mycket om Iphone i utseendet men annars verkar det vara en grym telefon. 


Likes

Comments

God eftermiddag!
Jag kom på att jag hade glömt lägga upp bilder ifrån min brors 6 års kalas som vi hade förra söndagen.
Likes

Comments