Reabluff eller inte?

Har nu sett den där filmen på mediamarkts "reabluff" visas på facebook jag vet inte hur många gånger nu och för varje gång någon av mina vänner delar detta blir jag förbluffad över hur enfaldiga de faktiskt är. 

Visst ser det lite lattjo ut när REAlappen visar samma pris som det ordinarie, men ni kan var lugna detta är inte ett sett för mediamarkt att blåsa sina kunder. Det är nämligen så att inom just elektronikkedjor så är det stenhård konkurrens och vi har ju sett ONOFF falla sen Expert till följd av detta. 

Så nu satsar Mediamarkt och elgiganten på digitalprissättning i sina butiker, detta för att kunna ändra sina priser på ett ögonblick och för att kunna konkurrera bättre med alla dessa onlinebutiker. Man sparar även tid då man slipper springa runt och märka om varorna manuellt hela tiden. 

Så detta leder till att REApriserna kommer vara samma som står på den ordinarie prislappen. Hade det inte varit samma på dessa ställena så skulle det bli kaos när man scannar in varorna i kassan. 

Så nästa gång du ser denna filmen dela inte för den personen har inte stenkoll på läget och jagar uppmärksamhet. Hoppas nu att folket läser på lite mer nästa gång de e REA.


Ha de! 


Gillar

Kommentarer