Musten tillbaka

​Nu har Umeå kommun valt att införa musten på jullunchen igen, tycker det är tråkigt att de som fattar beslut i vårt land så lätt ger vika för såna här "viktiga" saker men när det kommer till sådant som har faktisk betydelse för folket över hela landet håller man fan benhårt fast i sin idioti in i det sista. 

Ljungbycentrum t.ex har fått sig en ordentlig ombyggnation där man tagit bort det gröna och ersatt med massa betong och den vägen som går förbi där nu verkar folket vara så galet förvirrade över hur man ska bete sig och det känns så jäkla tråkigt och dessutom onödigt.  Jag kan inte ha varit den enda som tyckte det var behagligt att sitta nere i centrum en varm sommardag i skuggan av de träden som en gång var där. Kan även sträcka mig så långt att säga att den där förbaskade "granen" som bara består av en hop lampor i rött och vitt känns så tragisk. 

Det har även kommit nya saker som jag kan uppskatta, den offentliga toaletten är kanon de gånger någon sjuk människa inte har härjat runt där inne iaf. När de gör stopp i toan och grisar ner som fan.

Men den gör inte upp för hur galet allt annat har blivit.


Ha de!

Gillar

Kommentarer