Ja, då är man i branäs just nu :) Huset vi bor i är gigantiskt, helt underbart hus. Vi har nyss vart ute oc åkt lite baldes. Det gick hyfsat bra. Är bara inne på kaffe o macka nu, så snart ska vi ut en stund till.

 

Sälen där var det mindre åkande kan jag lova. Vi va där måndag dag till lördag morrgon. Vi åkte en dag , och ett åk. Eller jag åkte typ bara ett halv, fick pank o slängde av mej skidorna o varandra ner istl för att åka. Så är lite chockad att jag äns kmr ner idag. Men utan alkhol så kan man änna betämma över sin krop lite mer. Var ju inte direkt nyter i sälen backen. Hade jäte kul i sälen, fick sej sina garvisar. Ko pläd  elvis Bajs M.M. :) Men persson, du levde ju inte upp til ditt rykte inom ditt drickande:P Rj Johanna o Person. Tack för en trevlig resa:)

Nästa vecka blir det jobba, mkt jobb hoppas jag . Sen så knske våra svenska vänner vi träffade i egypten kmr ner och umgås med oss lite nästa vecka ! :)

 

jaa, nu är det dags att hoppa på blades igen o åka lite!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har typ flyttat! Bor mesta dels i partille, hemma os famljen Ström Kjellgren. Skämt å sido, men vart här en hel del med jessica det senaste. Blivit en hel del film, i går kollade vi film fram til halv sju i morse. Idag har jag bakt kladdkaka med lillsyster hennes o haft oss. Nu sitter vi här vi köksbordet . Vi skulle ha jobbat idg,men blir icke så. Förmodligen i morogn istl. Jessi och Jag har en deal, vi ska nte gå ut en enda gång den här månden, vi ska jobba o träna istl. Sen får vi se hur vi gör med Feb. Vi tar månad för månad. Sen så ska jag nog gå en kurs , men säger inte vad för kurs förren jag är hundra. Men nu ska jag satsa på ngt bra o roligt jobb, hel hjärart. Jag känner mej så jävla förrvirrad, men ändå, samtidgt på något jävla sätt, så jväla rätt ute. Att allt går åt heelt rätt håll. Mycket att tänka på nu bara. Mkt som förvirrar en . Men sånt man får passera då o då livet sitt. I morogn natt drar vi till sälen.

Likes

Comments

Yes, ni läste rätt. Den 4 januari drar jag till sälen, Med Johanna Rj o Persson, Och förhoppningsvis milton också:)

Ska bli rikigt skoj:)

I går var det en lugn kväll hemma hos robin bara, sen sov jag hos Saija. Var ej i går man såg henne.

 

Ja, julafton o juldagen har vart spännande. Orkar inte skriva ,men men.

Ska starx bort till partille, till jessicas pappa, lämna tillbaka resväskan jag lånade till egypten o ta en kaffe med dom alla där borta.

Likes

Comments

Ni ska bara veta ,  den här resan. Den går inte att förklara i ord.  Alla säger när dom kmr hem ifrån en resa att det har vart såååå underbart o bra , Bla Bla Bla. Men med handen på mitt hjärta, så har den här resan vart den Bästa i mitt liv, Hitils! Vi har haft så skoj, gjort så sjuka saker så det finns inte. Orkar inte gå in på resan nu. För då blir det tusen sidor.

Enda negativa med resan är alla jävla kolhydrater. Öl pizza pommes mat al days loong.

Harregud, en resa jag aldrig kommer glömma!:D

 

Likes

Comments

Hej gott folk.

Nu är man i hösta höjd med att tvätta vika och packa kläder. :)

Nu i kväll ville Mollan möta mej o jessi istan för att gå till Viktoria och ta ett glas in, umgås lite innan vi försvinner i två veckor. Why not, alltid lika trevligt :)

Sen i morogn blir det jobba sen in till stan köpa lite grejer inför resan. Sen på torsdag natt 04.20 drar vi till landvetter för att ta planet 07.00 på fredag morogn. Sen är vi inte hemma förrens på två veckor.

Nu ska jag fortsätta att packa .

Jag hoppas jag kan fortsätta att få min rajtantajtan! Haha!

Likes

Comments

Hahah ! Heeej alla glaaada!

FREDAG drar Jessica o Jag till Egypten i två veckor på ett Alinclusive Hotell!

Vi orkade änna inte vänta till 28 dec, så vi drar om två dagar.

Åh fyfan va göööttt. Det enda negativa är att vi tyvärr blir hemma på nyår.

Men vafan :D!

 

I går blev det några glas på Viktoria med våran Homie David. Haha, Fick historialektioner om Viktora och chez! Intresant !

Gaaaah, är helt exstas nu! Ska nog börja packa nu :D!

Likes

Comments

Jag sitter här hemma o väntar på Robin. Vi ska till Ullared. Skulle egentligen åkt i morse. Men han sitter kvar på östra stackrn. Efter lite skaer som hände i helgen.Men vi åker senare istl. Hoppas allt går bra för han bara !

Det var ju inte lägesen pappa jag robin och kimmo, eller rättare sagt - Robin o Kimmo renoverade om mitt rum här hemma. Som blev jätte fint :) Men nu ska jag byta rum.Till pappas rum på övervåningen. Pga att jag vill kunna låsa mitt rum när jag går hemmifrån, men det får jag inte när jag har detta rummet,pga att altandörren finns inne i mitt rum. Plus på sommaren när det är grill frester o skit,ser mitt rum ut som en ler hög dagen efter när alla springer imellan trädgårn och mitt rum, Så pappa o jag ska byta. Men först ska jag måla om till samma färger som inne i mitt nuvarande rum, fast fondvägen blir lite annorliunda,blir en blommig tapet istl. Plys att i det rummet där uppe finns det ett "rum" bakom mitt,så ska bygga en gaderob där inne. Och äntligen kan jag få låsa mitt rum när jag går hemmifrån,så jag får behålla mina egna saker, och inte en lillasyrra som snor allt. Trots att jag säger till henne att hon får låna hur mkt och vad hon vill,FÖRUTOM,mina nya kläder och kläder hon ej känner igen i min gaderob,men trots  att jag är så snäll o säger att hon inte behöver fråga om dom andra kläderna tar hon ädnå allt nuytt,så nu ska det låsas om mina kläder.

Märker ni att jag är rastlös som vanligt när jag sitter här o skriver, Bara tjötar på. Skriver aldrig här om jag inte har tråkigt.

Och så ska INFLAMES vara huvudbandet på Swedenrock iår. Fattar ni vilket rööj det kmr vara lördagnatten där när dom spelar. Jag hade faktiskt tänkt o skita i swedenrock  i sommar, men icke när Inflames spelar. Det kmr blir fett nice :)

Åh jag är helt kär i min nya kjol o jacka :)

 

Likes

Comments

Söndag idag igen !  Ytterliggare en helg förbi passerad. En bra sådan :)

I torsdag så färgade jag håret hel mörkt. Är mörkbrun i huvudet nu. Slut på att bleka. Jag o jessi satte i håret på varandra. Sen så betämmde sej Kajsa jag o Jessi för att gå ut o ta ett glas vin! Men som vanligt när man betämmer sej för ett glas vin blir det mer. Blev shotar efter shotar ! Och slutade med att vi var hemma seent på natten med efterfest o singstar!

Fredag var seg. Men då var det förfest o skoj hos kajan o jessi. Sen blev det utgång igen. PÅ lördagen låg vi som 7 sälar och var bakis som fan. Blev pizza o shit. Sen hämtade sophie upp mej, föär vi skulle hem till Julia. Sophie jag julia o Paula, vi lagade mat käkade gott snackade o hade trevligt.  Jag o sophie sov över. Så kom nyss hem därifrån . Mysigt :)

OCH GRATTIS PAULA:D!

Jaa, idag blir det nog inte så mkt som hände,r tar mej nog en sväng till angered för att sola.

I morogn blir det Ullared med Robin.

Bästa komentaren/frågan  på länge " Ligger europa i EU ?"  HAHA

Kysshaaj!

Likes

Comments

Nu har man sätt ett till avsnitt av desperate, shit va tjöt!

Idag har proppas o jag vart istan o fikat, :) Och tyvärr inhandlat lite för mkt. Jag som lovat mej själv att endast köpa ansiktsrengöringen som kostar en heel deel och fixa mitt hår. Thats it. Inga kläder. Men det löftet brtös samma dag som lönen kom in på kontot. Men det får vara allt för denna månad, på tors o fre fixas håret.

Senutgång, fan av skoj det ska bli känner jag :)

Åh, jag vil vil vil, nu nu nu till Egypten. Fan vad gött jessica o jag ska ha det, sola bada festa o ha det så jävla avkopplande o roligt.

Nu ska jag duscha o sen glo tv.

I morogn blir det jobb sola o mer jobb mer jessica.

Torsdag, Smyckekväll med tjejerna hos Mollan.

Fredag , Luncha med jessica o kajsa, förfesta ha kul o sen utgång.

Lördag , tjejekväll.

Yes, Ha det gott,.

Likes

Comments

Haaa, Skojar du eller ? om fem veckor drar jag o Jessica till EGYPTEN. Vi ska vara där 2 veckor :D!

I maj ska vi till London :D

I juni ska vi till swedenrock.

och i spetember ska jag o Saija till Thailand :)

2009, Jobba jobba jobba, o resa resa resa =D Ha det gott.

Likes

Comments