Nouw har satt igang en spennende konkurranse; #nouw30daychallenge, hvor hovedpremien er en weekendtur til Paris. Jeg har vært i Paris en gang før, og det er en helt fantastisk by! Den har mye og tilby, både fart og spenning, museum, shopping og mange fantastiske kafeer og restauranter. Virkelig en by jeg vil reise tilbake til.

Da jeg ikke akkurat er en aktiv blogger på noe som helst måte, er ikke mine vinner sjanser så utrolig store, men jeg har meldt meg på for moro skyld, og for jeg synes konseptet virker spennende! Etter du har meldt deg på, må du skrive ett kort innlegg om dine ambisjoner for de neste 30 dagene, spennende eller hva??

Mine ambisjoner for de neste 30 dagene er å forberede meg godt til eksamen den 26/2 og begynne på bachelor oppgaven min. Jeg vil helst være godt forberedt og føle at jeg ikke henger etter. Samtidig vil eg passe på å slappe av, kose meg med venner og kjæreste oppi alt studiekaoset. Også har jeg en ambisjon om å forbedre tiden min på mila, lengden på 4X4 og bli sterkere i overkroppen! Jeg vi også få til en vennekveld med øl og brettspill! Underveis i løpet av disse 30 dagene tenker jeg å dele hvordan ambisjonene mine ligger an, og dele noen studieteknikker jeg bruker!

For å delta i denne spennende konkurransen kan du følge linken --> HER!

Bilde over er fra sist gang jeg var i Paris for 6 år siden!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Heiiiiiiii flottiser :-)

Hvordan behandler november dere?

Leste nettopp igjennom det siste innlegget jeg publiserte og så at jeg også da akkurat hadde tatt HPV-vaksinen. Vell, nå har jeg tatt den andre dosen, two down, one too go! Uansett. Jeg gjør ikke mye om dagene. Jeg gikk mye turer og trente masse. Så ble jeg syk i 1 uke, wuhu, når det endelig gav seg hadde minusgraderne klart å krype ned til -12 ?!?!? Sååå mine jogger dager ute er over, i iallefall til jeg får brodder og løpejakke!

Følte bare for å skrive litt. Pappan min hadde hjerteinfarkt 2 ganger i går, så det er vell mest det jeg tenker på om dagen. Humøret er veldig opp og ned, men nå håper vi at de flinke legene skal finne ut hva som forårsaker dette, da de ikke enda har klart å finne proppen. pappa <3 Tenker også mye på hvor mye jeg gleder meg til jeg får besøk av bestevenninnen min og til jeg skal dra hjem til jul, wiii.

Dette innlegget ble bare fullt av babbel. Men det var kanskje akkurat det jeg trengte! Vi skrives i morgen. Da skal jeg skrive litt om avstands-forhold tenkte jeg. Noen protester?

Legger ved denne musikk videoen. Jeg er så utrolig glad i dans, neste år skal jeg begynne å ta timer. UANSETT. Se på denne fine videoen

Likes

Comments

Det er alltid på kvelden. Hvorfor? Hvorfor er det alltid på kvelden jeg får all verdens motivasjon til å gjøre alt mulig; trene, lese, skrive, være kreativ. Klokka er snart ni nå, og jeg har enda ikke gjort noe nyttig idag. Faktisk, er det 23 dager siden jeg skrev her sist, og 23 dager siden jeg sist hadde motivasjon til å lese og forberede meg på skolen. Akkurat nå, akkurat nå når kvelden har kommet kjenner jeg motivasjonen. Men ett sekund senere sukker jeg innvendig, da jeg vet at imorgen når jeg står opp er den motivasjonen borte. 

Ahhhhh... Jeg elsker egentlig høsten, og har igrunn aldri kjent så mye på denne "høst depresjonen" folk havner i. Men i det siste har jeg duttet helt av lasset. Ingenting frister, ingenting motiverer, ingenting. Så jeg håper og tror dette dårlige humøret mitt og mangel på motivasjon er nettopp på grunn av det; høsten. Det er på tide å finne veien igjen, gå turer, trene, spise sunt, lese skolearbeid. Positiv. Positiv er det jeg skal være, for det er jeg det jeg alltid har vært. Og litt høstmørke skal ikke få stoppe meg. 

Innså nettopp når jeg leste igjennom denne teksten at jeg skrev den mer til meg selv, men det var vel derfor jeg også opprettet denne bloggen. Nå skal jeg ta meg ett glass sjokolademelk og se serie til jeg sovner. Tok første dose av HPV-vaksinen idag, så armen er totalt ubruuuuukelig! MEN jeg klager ikke, nå har jeg ihvertfall en unnskyldning på hvorfor jeg ikke kan dra ut å trene styrke, hehe.

#mood

Likes

Comments

06:30 Mandagen startet da alarmen ringer som et slag i trynet. Etter slumring i 15 minutter klarer jeg endelig å komme meg opp og på badet.

06:54 Jeg finner ut at jeg begynner klokken 9 og ikke 8 som jeg trodde.

07:00 Tilbake i sengen.

08:15 Våkner i panikk over at det er 5 minutter til bussen går. Løper. Som. Faen..!

09:00 Første time begynner, og jeg kjenner allerede at jeg ikke blir få med meg noe disse tre timene.

11:45 "Takk for idag" - og nyaktig 5 minutter senere befinner jeg meg på bussen hjem igjen.

12:00 Planlegger dagen: Rydde, trene, dusje, skrive oppgave, lage middag, spille sims.

12:15 Bussen - etter en del forsinkelser - er endelig fremme.

12:30 Sier hei til kjæresten!

12:40 Leser Vg.

12:50 ZZzzzZZzzZZZzz

ZZZzzZZZzzZZZZzzzZZZzzZZZzz

15:00 Våkner av at kjæresten vekker meg og sammen begynner vi å lage middag, som by the by var torsk og hjemmelaget søt potetmos, mmmmmm.

19:35 Trenings klærne er overraskende nok kommet på og jeg hiver meg rundt på dagens økt: Kondisjon.

20:40 Tilbake fra trening, og går nå ute å leter etter typen som gikk imot meg, men feil vei.

21:00 Vi finner hverandre og går en liten tur.

21:30 Soffan inntas sammen med en skål havregrøt (med 1 kg sukker) ;)

22:15 Dusjet er unnagjort. Nå står senga og litt sims for tur!

Det var dagen min i korte-trekk. Satser på en bedre start og litt oppgaveskriving i morgen!

NATTA :)

Likes

Comments

Heihå. På et eller annet vis fant jeg ut for 4 minutter siden (21:35), at det å starte en blogg var en kjempe god ide. Jeg har laget meg blogg på det grunnlag de fleste starter en blogg for - skrive ned tankene mine og bli flinkere til å skrive. Klisje, men sant. Forskjellen fra min blogg, og mange andre sine, er at navnet mitt og personlige fakta, har jeg tenkt til å holde for meg selv, iallefall for nå. Men nok kjas, nå over til hva denne fine søndagen har inneholdt.

Søndag. Du kjære søndag. 09:40 var klokken da jeg endelig orket å karre føttene ut på gulvet - ut av senga. Det var deilig sol og en varm vind som møtte meg da jeg gikk ut på trappa for å kjenne på temperaturen. De siste to ukene har jeg inngått en personlig mål, som jeg for første gang er veldig motivert til å klare; 10 000 skritt hver dag. Og dette været som møtte meg på trappa, boostet bare motivasjonen enda mer. Jeg kjenner endelig trenings gleden komme  smygende tilbake, denne gangen på ekte

13:52 var klokken da jeg tråkket inn i leiligheten igjen, 1 mil og 11 000 skritt rikere enn jeg var når jeg stå opp. Her jeg bor kan er det en løype jeg kan gå som er ca 1 1/2 mil. I helga har jeg gradvis begynt å gå den. Jeg kunne lett gått hele løypa med en gang, men for meg holder jeg motivasjonen ved å ta det gradvis. Fredag = 6 km, søndag = 10 km. Neste gang, HELE dritten. Nå går jeg løype - fort, men målet er å jogge meg opp og ned de bakkene på 1 time og 15 minutter. #goals 

Etter en finere middag ute med noen venner av meg, skal jeg nå avslutte denne søndagen med å drikke ett glass sjokolademelk og hoppe i armkroken til kära min, før en nye uke og en ny tidlig morgen på skolen starter. Hadet. 

Likes

Comments