Hadde egentlig tenkt å skrive et helt annet innlegg men orker virkelig ikke det nå. Så isteden så åpner jeg min eyecandy tag med Mark Wahlberg fra 1991, da han var modell for Calvin Klein. Boy was fiiiiiiineeeeee ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hei igen! (Dette innlegget har ikke bilder da jeg ikke gidder å rote frem noen. Sorry!)


Nå har det da altså gått en stund siden sist jeg oppdaterte her og det har sine årsaker egentlig, og jeg tenker ikke gå inn på alt det. MEN det har jo vært både jul og nyttår, jeg jobba under hele jula og nyttår så for min del har jeg ikke feira noe særlig. Hadde en liten familie samling 25/12 da min bror fikk hjem datteren sin etter at hun hadde feira jul med sin mor. Da ble det jo selvfølgelig spising av julemat og litt julegaver. For min del så hadde jeg ikke ønsket meg noe spesielt så de gavene jeg fikk satt jeg veldig pris på. :) Men nok om julen. hehe.

Nå er vi allerede på siste dagen i Januar og egentlig lurer jeg på hvor den måneden har blitt av. Synes tiden går fryktelig fort, nesten så man ikke hinner med. haha. Jeg skal ærlig innrømme at jeg den seneste tiden har følt meg litt nedfor og ikke helt motivert til ting og tang. Dette er jo både bra og dårlig, men mest dårlig for det innebærer at jeg utsetter ting som jeg ikke burde. Og det er nettopp dette jeg må endre på nå som vi går inn i Februar. Jeg SKAL ta tak i de tingene jeg har utsatt og jeg vet hva jeg må jobbe med fremover. 2018 har ikke akkurat hatt den beste starten for min del, har fått en del motganger allerede men what doesn't kill you makes you stronger. Man kan ikke gi opp. :) Det er bare å kjempe videre og jobbe med seg selv.

I skrivende øyeblikk sitter jeg i sofaen og skal så snart jeg er ferdig her gjøre meg klar til å dra på jobb. Skal jobbe to netter for så å gå på jobbehelga mi så dette blir nok bra. :)

Håper at du som leser dette har hatt en bedre start på 2018 enn det jeg har hatt iaf og hvis du leste gjennom dette rotete innlegget så fortjener du en medalje. ;) hehe.

Vi ses snart igjen, i et mer ryddig og bedre innlegg. :)


Likes

Comments

​Dette er ikke direkte en ny sang fra Post Malone, men jeg oppdaget den i dag av en ren tilfeldighet på Spotify og jeg falt pladask med en gang. Jeg vet ikke helt hva som gjør at jeg digger den, men åh! It got me fucked up and feeling some type of way. Har du ikke hørt den så hør og jeg garanterer at du på et eller annet nivå kan relatere til sangen.

Likes

Comments

En liten advarsel før du eventuelt leser videre, dersom du ikke har sett den seneste episoden bør du klikke deg vekk. Dette innlegget vil inneholde spoilere!


Jeg så den seneste episoden av The Walking Dead sent i går kveld, siden den ble sendt i USA på søndag. Jeg hadde rigga meg til godt i sofaen og var så klar for å se episoden, men jo lenger inn i episoden jeg kom desto fortere skjønte jeg hva som skulle skje. Jeg prøvde så godt jeg kunne å forberede meg mentalt på at en hovedperson kom til å dø, og dette var en hovedperson jeg ikke helt likte men allikevel var det trist. Jeg vil ikke skrive hvem av hovedpersonene som skal dø siden det kanskje er mange som ikke har sett episoden enda. Og når jeg da kom til hovedmomentet når man endelig får bekreftet at ja denne personen vil dø så klikka jeg litt i vinkel. haha. Følelsene mine var all over the place egentlig, og min første reaksjon var vel sjokk også kom tårene. Nå synes du sikkert at jeg er patetisk som blir så engasjert i en tv-serie figur, men når man har fulgt en serie fra første episode så blir man festet til personene og man blir engasjert i storyn. haha! Nå har jeg iaf hatt muligheten til å samle meg og tenke over hva som skjedde, og jeg skjønner hvorfor de gjprde det. Jeg leste også at grunnen til at de valgte å skrive denne personen ut av serien er fordi han/henne skal gjøre andre ting. Det skal ihvertfall bli spennende å se hvilken retning serien tar etter dette og hvordan de andre personene takler dette. Gleder meg allerede til neste uke! :D Oppfordrer dere andre til å se denne serien dersom du enda ikke har gjort det. :)

Har en annen serie jeg vil tipse om også, men det kommer i et annet innlegg. Håper du/dere får en flott dag videre. Det skal jeg forsøke med iaf. :) Snakkes snart!

Likes

Comments

Hei alle sammen!
Først og fremst vil jeg vel begynne med å beklage meg for sinnsykt dårlig blogging men det har sine årsaker. Hovedårsaken er vel egentlig at jeg rett og slett ikke har et så veldig spennende liv så hva skal man blogge om da? Livet mitt består av jobb, mat og andre hverdagslige ting. Kanskje det er noen der ute som synes at slike innlegg kan være spennende men hva vet jeg.. Nok om det, nå er jeg tilbake igjen og skal gi dette ett nytt forsøk. :) Da jeg opprettet denne bloggen så var jeg litt hovmodig og hadde ikke bestemt meg helt for hvilket språk jeg skulle skrive på men har nå tatt valget å skrive på norsk. Jeg kommer garantert til å skrive noen få innlegg på engelsk men stort sett blir det norsk fremover!

Bildet ovenfor tok jeg for noen dager siden og det har kommet litt mer snø siden det og jeg synes det er litt tidlig om jeg skal være helt ærlig. Når jeg var yngre så var det mye mer moro med snø, men ettersom jeg har blitt eldre så synes jeg at snø kan kun komme på julaften og nyttårsaften. De andre månedene som vinteren varer kan vi slippe. haha. Jeg skal jobbe nå min første vinter i hjemmesykepleien og det kan by på litt utfordringer. Sliter litt med å finne gode vintersko som er behagelige å ha på seg som samtidig er varme og tåler å bli bløte, de jeg har funnet koster jo skjorta. De fleste vet jo at man ikke blir millionær ved å jobbe i helsevesenet i Sverige så den lønna man får skal liksom dekke alle utgifter og annet. Denne måneden har jeg hatt litt ekstra utgifter takket være en eller annen idiot som hadde kastet en glass flaske fra seg ute slik at hunden min skar seg skikkelig ille forrige uke og da måtte vi jo reise til veterinær og det endte med 6 sting i ene trampedynen. :( Uff, den kvelden det skjedde var helt forferdelig, men heldigvis så har alt gått bra så langt. Hun skal tilbake neste uke for å fjerne stinga så da får vi håpe at det har grodd. *fingers crossed* Siden det endte med veterinær besøk så ble jo det ett innhugg i budsjettet mitt så da måtte jeg prioritere vekk andre ting. Sånn er det bare. Og hvis det er noen som vil leke besserwisser og komme med kommentarer som "du som har hund burde ha et sparekapital for slike ting som kan skje" så kan du bare spare deg for det!

Nå ble dette innlegget veldig langt og var litt all over the place men det får gå. Håper at du som leser dette har hatt en bra dag. :)

Likes

Comments

I dag har varit en ganska enkel och vanlig vardag. Har vänt på dygnet av någon anledning så måste försöka vända om det igen så man orkar jobba i sommar. :) Och eftersom man har vänt på dygnet så innebär det att dagen startade sent, gick upp vid 11 typ och sen började förbereda inför examination i vård och omsorgsarbete 2. Läste inte så mycket men tittade på kommentarerna som jag har fått på de inlämnade uppgifterna. Hela examination va färdig på typ 30 min och ja, jag kunde ha svarat bättre på vissa frågot men överlag va jag nöjd. Blev också nöjd med betyget i kursen så nu äntligen kan jag slappna av lite. Har bara en sista inlämning i en annan kurs och ska läsa en kurs under sommaren så jag slipper få så mycket till hösten. Efter examinationen åkte jag ut för att handla lite och göra några ärenden, sedan passade jag på att ta med mig Nikita ut i skogen på härlig och uppfriskande promenad.
Hon älskar ju att få springa lös ute så man får passa på nu när solen tittar fram. hehe.

Annars har det hänt så mycket annat under dessa dagar. Känner mig lite frustrerad för jag är inte nöjd med denna bloggen, kunde ha gjort så mycket annorlunda men orkar inte lägga ner energi på att ändra här. Funderar mycket över vilket språk jag ska skriva på bland annat. Norska är mitt modersmål, och jag kan skriva svenska fast då är det inte direkt grammatisk korrekt. Engelska tycker jag är lättare i bland då jag kan ha svårt att uttrycka mig hur jag verkligen känner. Vi får se hur jag gör.

Hoppas iaf att ni som läser detta har haft en fin dag oavsett väder och vad ni har gjort. :)Likes

Comments

Skriver dette innlegget på norsk for jeg orker ikke å bruke så mye energi på engelsk eller svensk. Det har nå gått en lang stund siden sist jeg skrev et innlegg og det har sine årsaker, men jeg kommer ikke til å gå inn på de. Eneste jeg vil si er at jeg har hatt fullt opp med både jobb og skole. Jeg har nå begynt i ny jobb som jeg forøvrig mistrives i men biter tenna sammen så lenge jeg studerer. Har gjort ferdig en termin på skolen så er nå inne på andre terminen og det vil si at består jeg alle kurser fremover så jeg er ferdig utdannet til jul så det er målet mitt nå. :)

Grunnen til at jeg valgte å plutselig å skrive noe igjen er vel egentlig bare for at jeg følte for å skrive av meg. Har ikke skjedd så veldig mye nytt, men lager en liten liste.

  1. Flyttet til ny leilighet
  2. Begynt ny jobb
  3. Studerer

Er bare tre ting men det duger det. hehe! Slenger med ett bilde som en liten påminnelse til meg selv.


Likes

Comments

Heisann!
Siden dette er mitt første innlegg på denne bloggen så tenkte jeg at jeg skulle benytte anledningen å skrive noen fakta om meg selv slik at du kan bli litt bedre kjent med meg. Om du lurer på noe mer om meg så er det selvfølgelig bare å spørre. :) Let's get started shall we?

Navn: Jeanette.
Alder: 28
Bor: Sverige.
Nasjonalitet: Norsk
Jobb: Helsefagarbeider
Kjæledyr: Nikita (hunden min)
Favoritt tv-serie(r): Prison Break, Sons of Anarchy, Game of Thrones, Vikings, Shameless US og Kingdom.
Favoritt sport: Hockey.
Favoritt film: Har for tiden ingen spesiell favoritt film, men det er noen filmer som jeg kan se flere ganger uten å bli lei dem.

Dette var lite kjapp info om meg, og som nevnt tidligere så er det bare å spørre dersom du vil vite noe mer. 

Likes

Comments