MATLÅDOR V.23 #VEGAN

Gjort 2st grymt goda sallader för kommande luncher & middagar.
Perfekt när det är så varmt ute!

RÅSTEKT POTATIS & SALLAD

RECEPT | 8 portioner

Potatis
Sallads mix
Röd paprika
Rädisor
Gurka
Rödlök
Rapsolja
Mjölkfritt margarin
Salt, Örtsalt, oregano & svartpeppar

GÖR SÅHÄR:

1. Tvätta av potatisen, skär dom i valfri form och torka av vattnet från potatisen med hushållspapper.
2. Hetta upp en stekpanna med margarin och ha sedan i potatisen.
3. Lägg en lock på pannan för att kvar ångan, färdiga när de fått fin färg (krydda med oregano & salt)
4. Skär och hacka grönsakerna, ringla över med rapsolja och krydda med örtsalt och svartpeppar.

Servera potatis varm eller kall.


TACOSALLAD

RECEPT | 6 portioner

500g Anamma vegofärs
Tacokrydda
Isbergsallad
Gurka
Röd paprika
Majs
Rödlök

Topping
Salsa sås & Ifresh

GÖR SÅHÄR:

1. Tinna upp färsen, ha i lite rapsolja i en panna och stek färsen.
2. Efter att färsen fått den färg som önskas, ha i tacokrydda och 1dl vatten och rör om.
3. Hacka och skär alla grönsakerna.
4. Lägg allt i en bunke och rör om.

Knappt så att man behöver skriva recept, enkla och goda matlådor!

PUSS/ W

Gillar

Kommentarer