EGENTID PÅ MORGONEN ÄR BÄST

TRÄNING, VARDAG, ÖVERVIKT

Godmorgon alla fina!
Jag har vart uppe sedan kl: 6.15 och det blev en gå runda på strandpromenaden imorse igen, tillsammans med mina fina nybadade hundar, doftar så mysigt. Jag lyssnar ofta på podd och jag måste bra tipsa som #josefinochvanja så jäkla bra podd, man blir så peppad på alla deras avsnitt eller att man tar åt sig på ett så underbart. In och lyssna https://www.acast.com/josefinvanja

Sitter nu här framför datorn och gjort mig en smoothie, tagit mina dagliga vitaminer och gjort 10 minuters yoga. Jag är verkligen ingen morgon människa, jag är som en zombie på morgonen. Men när jag väl kommer upp som idag, rört på mig och gjort god frukost så älskar jag att vara vaken tidigt på morgonen.
Att få egentid, O jobbar alltid nätter, så jag får både kvällen och morgon själv. Och det är faktiskt riktigt skönt att vara själv på morgonen, kanske inte alltid när man vill ligga kvar i sängen och hundarna måste ut och göra sina behov. Men nästan alltid iaf.
Man får göra sig iordning när man vill man får lyssna och titta på vad man vill, nej jag älskar egentid. Och jag tror att det är väldigt viktigt för förhållandet också att man inte är för på varandra hela tiden. Det är nyttigt och skönt! ​​

Nu ska jag ladda inför lite jobb på salongen och ikväll måste jag skura & dammsuga alla golv för det ser icke bra ut här hemma. Ledig på fredag ska bli underbart och ska ha ett möte tillsammans med fina Emelie, mer får ni veta på fredag.

Hoppas att ni alla får en härlig dag!

​PUSS/ W

PUSS/ W

Gillar

Kommentarer

emmabergendahl
emmabergendahl,
Älskar egentid 🙂nouw.com/emmabergendahl
Hannativeskog
Hannativeskog,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229