Bild tagen från Annas insta:annaakana
Bild tolkning: Anna on set

I den här kategorien så kommer jag prata om mina förebilder. Det här är Anna Akana hon är en skådespelare en, författare, en youtuber och så mycket mer. Hon är en förebild för mig för att hon får mig att tänka, jag vet det kanske låter konstigt, vadå alla kan ju tänka. Men ibland glömmer jag att tänka på mig själv. Jag glömmer att jag måste tänka för att utvecklas. Jag är i åldern där samhället säger till mig att det är nu du ska hitta dig själv, det du vill jobba med osv ni fattar nog vad jag menar. Men för några år sen så stannade jag i allt tänkande. Men Anna fick mig att tänka igen, hon fick mig att tänkta på vad jag ville och att det är något viktigt att tänka på. Det hjälpte också mycket att hon delade sitt liv och sina tankar på sociala medier. Det fick mig kanske på ett sätt att hitta gemenskapen. Gemenskapen om att det inte bara är jag som är vilse just nu.
Det här inlägget blev lite långt med det gör inget.
Thanks to Anna for all that you do!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej sötisar! Idag blev min enda lektion inställd, så skönt att få en ledig dag mitt i veckan. Idag ska jag bara mysa hemma, sen får vi se vad som händer ikväll. Puss!💕

Följ min insta:Jennifer.x.o.x.o😘

Likes

Comments

Hej! Idag gav jag mig själv en lång och välbehövd sovmorgon sen blev det pizza till lunch och lite bowling, sen till kvällen blev det mys med familjen framför mello. Det här var faktiskt första gången jag kollade på mello i år pga jobb😁. Jag tycker de va en ganska bra första dag på lovet faktiskt.
Hur var er första dag?💕

Likes

Comments

Hola bloggen! Som ni kanske har märkt så har jag inte haft någon tid alls till att blogga på senaste tiden, sry för de. Men från och med nu ska jag försöka skriva så ofta som jag kan. Hur som helst så har det verkligen hänt mycket sen senast jag skrev nåt här, saker som att jag och min kompis nästan föll i sjön så sent som igår till att min mobil blev stulen. Men ta de lugnt jag ska försöka berätta om allt längst med vägen. Det var allt jag hade att säga för nu.
Puss Puss!💕

Jag bjuder på en #tb selfie från i sommras☀️

Likes

Comments

Glad Lördag på er! Först vill jag bara säga förlåt för att jag inte har bloggat dom 2 senaste dagarna, hann helt enkelt inte. I torsdags hände det inget speciellt bara skola sen hem. Och igår var det skola som vanligt och efter det blev det bio med pojkvännen(kan skriva mer om det nån annan gång). Idag fyller min lillebror äntligen 15🎉Och det har vi firat genom att bowla 1 timme och sen åt vi middag på O'Learys. Tro det elr ej men det här var faktisk första gången som jag åt på O'Learys. Många av mina kompisar här ätit där en massa gånger och sagt att det ska vara gott men jag har helt enkelt aldrig ätit där fören nu. Och ska jag vara ärlig så var det inget jätte speciellt med maten. Men jag har som sagt bara provat en maträtt där så vi får väll se om jag kanske tycker om det mer i framtiden. Men en grej som jag tyckte om mer var "the event center". Nu får vi se vad vi hittar på för resten av kvällen. Hoppas ni oxå har haft en roligt lördag.
Puss Puss!❤️

Likes

Comments

Hej alla underbara! Min dag började med bara 1 timmes skola vilket var jätteskönt. Sen åkte jag hem men där hemma fanns det ingen mat så jag ringde pappa och fråga om han kunde köpa pizza. 20 min senare satt jag och åt pizza med mamma,pappa och en av mina bröder, supermysigt!💕Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 2 för då måste jag åka tillbaka till skolan för att ha 2timmars extra matte. Sen får vi se vad jag hittar på ikväll, antagligen mer plugg.
Hur är er dag?❤️

Likes

Comments

... Home. Hej Hej! Idag var en ganska skön dag, jag hade bara 4 timmars skola och sen blev det lite tjej snacka med en kompis som jag inte har pratat med på länge så det var kul även om vi inte hann prata klart.
Puss!

Tog en jättemysig bild idag under en gatlykta där man verkligen kan se alla snöflingor som faller ner❄️❄️❄️

Likes

Comments

Hola på er alla mina fina! Idag var min första dag tbx i skolan efter jullovet. Idag hände det många bra och dåliga saker, vi tar det tråkiga först så kan vi avsluta positivt. Till att börja med så vaknade jag tidigt trots att idag är den enda dagen jag ha sovmorgon på hela veckan, lite senare på väg till stationen så snöade det så mkt att jag knapp kunde se och sen när jag var i skolan så fick jag enormt ont i magen vilken gjorde mig lättirriterad och att jag tappade aptiten. Ok! Nu till det positiva. Jag fick äntligen träffa alla underbara människor från skolan som jag har saknat. En annan grej var att jag berättade om en stor nyhet för min klass och allas reaktioner va så snälla och söta vilket verkligen gjorde mig glad.
Så det var min dag, hur har eran dag varit?❤️

Saknar sommaren☀️

Likes

Comments

God morgon alla fina! Hoppas att ni har sovit gott. Idag har jag inget speciellt planerat förutom att jag ska jobba hela dagen, kanske inte så jättekul såhär sista dagen innan skolan börjar igen, men jag var ute igår så jag ska inte klaga haha. Hoppas alla får en trevlig dag. Puss!

Det blev en liten snabb frukost nu innan jobbet, men gott var det iaf❤️

Likes

Comments