Så fin dag! Var så varmt att man kunde gå i bara tröja. Snacka om vårkänslor. Redan i februari! Ser dock att det ska snöa nästa vecka... Men jag räknar kallt (varmt kanske hehe) att det är vår när jag kommer hem från Thailand i mitten av mars. Nästa vecka åker vi, längtar!!

Likes

Comments

Jag och bästa Fia har skapat ett blogg tillsammans! kolla in den HÄR.

Likes

Comments

Att sätta ena foten framför den andra om och om igen och älska det.

Förra sommaren så läste jag boken "born to run" och blev grymt inspirerad. Sen att det tog nästan ett år innan jag kom igång är inte så viktigt. Jag har de senaste två månaderna sprungit 3-4 gånger i veckan, och jag älskar det! Det är inte alltid lätt att komma ut men när man väl är där så är det en underbar känsla. Att känna att man kan, att man orkar, att man inte ger upp. På tisdag så ska jag springa vårruset. Mitt första lopp sen jag var plutt, ska bli väldigt kul. Det är inte så långt men kände att jag ville ha en mjukstart när det gäller loppen. Målet är ju självklart maraton men än så länge håller jag mig till mindre delmål för att inte ge upp. Började med att kunna springa 5 km, sen var det 1 mil osv.

Likes

Comments

Nu flyttar jag min blogg till Nouw:
"Kod för att importera min blogg till Nouw: 9607746827"
 

Likes

Comments

Läste precis ut boken Born to run och nu känner jag mig lite tom. Så där som det känns efter att man läst ut en riktigt bra bok eller kollat klart på en grym serie. 

För någon vecka sedan var jag ute och sprang för första gången på väldigt länge och till min förvåning så sprang jag mycket längre än vad jag trodde att jag skulle klara av. Och även fast att jag var tvungen att sluta springa pga total överhettning så var det inte så jävla jobbigt som jag kom ihåg det, det var härligt. Härligt att känna kroppen arbeta på det sättet, kändes så naturligt. 
Jag kände ett riktigt sug efter att börja dra ut och springa mer men jag kände att jag ville veta vad jag höll på med mer innan jag började då jag kände mig rätt klumpig ändå när jag lufsade fram. Jag visste precis vad jag skulle göra, läsa den omtalade boken Born to run. Och yes, yes, yes, grym bok! Full att sjuk intressant fakta, undersökningar, teorier, löpnings motivation och mycket mer. Ville inte att den skulle ta slut ville bara läsa mer, veta mer. Nu jäklar vill jag också lära mig att springa på det sättet, på vårt sätt. 

Likes

Comments

Sitter här vid datorn och slösurfar som man gör. Tänkte att jag skulle kolla lite nätshopping men insåg att jag inte är ett dugg sugen på att köpa något. Varken smink eller kläder. Känner inte att jag behöver något. Visst finns det saker som jag vill ha men inget jag känner är värt att lägga pengar på. Det enda jag känner att jag vill köpa och lägga pengar på är min hud. Vill åka till Lush och köpa mirakelgrejer. DET, det, känner jag för att göra. För tyvärr är det så att min haka har ballat ur totalt det senaste halvåret och det vägrar blir bättre, håller på att bli galen på det varannan timme.
Har hört, eller jag läst på recensionerna, att masken Mask Of Magnaminty ska göra underverk, så snälla hamna i mitt badrum. Sen vill jag också köpa supersnygga, supersköna badbomber och lyxa till det rejält. YAAS, det vill jag göra.
 
Jag och min kusin i julas när det precis börjat.
 

Likes

Comments