Vårt nya vardagsrumsbord

Det är inte ofta jag visar något från vårt vardagsrum. Det är det enda rummet i hela huset som fortfarande är ljust och ibland har jag velat måla om det också men jag är ändå väldigt glad i att ha kvar det som det är och speciellt nu sen vårt nya bord från Reforma kom på plats!

Hur fint är det inte!?
Jag har så länge jag kan minnas drömt om dubbelbord såhär och speciellt runda! Jag tycker att det är så fint och det passade så bra med stilen som är i vardagsrummet. Det är en liten mer modern touch och känsla där än i övriga huset och den är svår att få bort med den soffan vi har idag. Ni vet, det är en sån klassisk divansoffa.. Vi specialbeställde den för några år sedan när vi bodde i Stockholm och sedan dess har den hängt med. Den är alldeles för bekväm för att kunna säljas så istället för att motarbeta den har jag börjat jobba med den istället!

Eftersom syrenen inte har börjat blomma på min egna gård än så åkte jag till pappa direkt efter att vi packat upp borden för att plocka en bukett syrener att ha på bordet! Ahh, den känslan!

Bordsskivorna som är i valnöt är SÅ fina och jag undrar om jag någonsin kommer låta någon ställa något annat på dom än en vas med blommor.. Hehe...

Direktlänk till bordet

Ahh, jag har sällan varit så nöjd som jag är med dom här borden och dom band ihop allt så himla bra! Jag älskar ju naturmaterial och inreder mycket med trä här hemma. Vår bänkskiva i köket är också i valnöt och nu återkommer det i dom här borden också som är i anslutning till köket!


...som sagt, jag är så himla nöjd med hur det blev här inne nu! Rummet fick den där rätta känslan och nu vill jag inte ändra på nåt! ..iallafall inte än på ett tag ;)

Gillar

Kommentarer

hannaemmy
hannaemmy,
Vilken fin inredning, älskar verkligen bordet😍
ha en underbar dag fining
nouw.com/hannaemmy
jennyvennberg
jennyvennberg,
Visst är det underbart!? 😍 Ha en fin dag du med ☺️❤️
nouw.com/jennyvennberg
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Så snyggt bord, och syrenerna är pricken över i:et.
nouw.com/jossustravelpics
jennyvennberg
jennyvennberg,
Åh tack snälla du! 🤗❤️
nouw.com/jennyvennberg
josefinelouise
josefinelouise,
de är snyggt med ljust ju! 😊 så fint bordet var!
nouw.com/josefinelouise
jennyvennberg
jennyvennberg,
Visst är det 😍😍
nouw.com/jennyvennberg
Feliciajemtrell
Feliciajemtrell,
Så snyggt 😊👌🏼
nouw.com/feliciajemtrell
jennyvennberg
jennyvennberg,
Eller hur då 😍😍
nouw.com/jennyvennberg