Varför vi valde att ta James ur förskolan och mina tankar om det

Innehåller affiliate-länkar

Det är så många som skolar in just nu och då kommer så många känslor och tankar upp för mig då vi också skolade in James förra året men det blev inte så mycket mer än en inskolning. Vi bestämde efter bara två veckor att ta ur honom ur förskolan.

Det hugger fortfarande i mitt hjärta när jag ser tillbaka på dom där ögonblicken när jag såg i honom hur fel allt blev..

2 bilder från samma tid förra året, minns fortfarande känslan när jag tog dessa foton. Kläderna till vänster var de han skulle ha första dagen och bilden till vänster la jag ut när jag berättade på Instagram att han snart skulle börja förskolan.

Jag gick verkligen in i det hela med sån tro på att allt skulle bli bra, jag var så positiv för alla förändringar som skulle ske. Anledningen till att vi ville ha James på förskola då var för att jag hade fått ett jobb jag hade sökt, jag hade chansen att kunna bli anställd som jag så länge hade drömt om och som mer än någonsin var välkommet i våran ekonomi. Att vara egen företagare är så fantastiskt på alla sätt och vis men det har också baksidor, massa baksidor jag inte tänker dra upp här och där och då, för ett år sen var jag urless på allt så jag testade att söka det där jobbet jag VERKLIGEN ville ha och fick det!

... inskolningen började och jag kände mig så positiv men så bara vände allt när jag såg på James hur han inte trivdes. Han blev en helt annan. Och tilläggas är att det absolut INTE har med den underbara personalen eller stället att göra!! Det blev bara för mycket för James. Jag såg det direkt. Många sa då och har sagt efter att det är så, för dom flesta barn och att det går över och också kan komma i perioder men att dom fixar det, vilket jag absolut också tror.

... men jag fixade inte det och min magkänsla sa att det hade tagit lång tid för James också att acceptera.

Så jag tackade nej till jobbet och tackade nej till hans plats på förskolan. Jag hade och har fortfarande mina företag att luta mig tillbaka mot även om det inte handlar om stora summor. Från att vara urless på det så älskade jag allt igen, fann glöden till det och tackade att jag har företag för annars hade jag inte haft möjligheten att ens välja att ha James hemma eller inte. Jag lider verkligen med dom som inte kan välja.

Har ni sett James fina bodysuit från Mini Rodini föresten?
Den har vi just fått i ett samarbete med Babyshop.se och ni hittar den här :)

Vi sökte faktiskt förskoleplats i år igen då vi märker att han inte alls blir lika tillbakadragen med nya människor osv och det tänkte vi för att åter igen, den största anledningen är att vi skulle behöva en till säker inkomst för ekonomins skull men vi fick inte platsen vi önskade och då får det vara. Alternativet vi fick var att skola in på en skola för att sen flytta honom till den vi ville ha när plats fanns men nej, för oss är det absolut inget alternativ och jag skulle aldrig utsätta James för det när det varit som det varit.

Så här är vi nu, långt ifrån rika men ändå rika för vi har varandra och glädjen i det och det är ändå allt som behövs i slutändan <3

Gillar

Kommentarer

tettetherese
tettetherese,
Fina bilder! Låter ju ändå som rätt val, så länge han och ni mår bra så kan det ju inte vara fel val tänker jag. Hoppas ni känner att det går bättre nästa gång! Kram 😊
nouw.com/tettetherese
jennyvennberg
jennyvennberg,
Åh tack snälla du ❤️
Ja vi hoppas på att det går bättre när fet väl är dags igen 😊 Önskar dig en jättefin kväll, kram!
nouw.com/jennyvennberg