Trädgården

Nu längtar jag fruktansvärt mycket efter våren och sommaren! Värmen, alla fina färger och allt liv.. I somras kom vi så långt med trädgården och jag har aldrig varit så nöjd med den! Vi har bott här nu i 4 år och varje år har jag gjort om i den stora trädgårdsdelen som redan fanns. Det var en stor yta men som inte hade formen eller innehållet jag ville ha, det fanns heller inte så mycket blommor kvar. Jag har fått blommor från min svärmor och pappa utan att veta vad mycket var som jag väntat på att de ska ta sig (bara det tar ju nåt år) för att sen inse att jag kanske inte alls ville ha det eller velat flytta när jag sett hur mycket/lite de breder ut sig. Gått hundratals vändor med skottkärran, med både jord och tonvis (känns det som) med grus. Ja riktigt många vändor har det blivit och äntligen tror jag det är slut med stora förändringar, nu är det som något som i min dröm! Gissa om Jimmie också är rätt så glad för det, hehehe... Nu kan vi äntligen bara NJUTA!

Odlingslådorna till höger gjorde Jimmie sommaren som var av virket från den gamla trallen som var vid lusthuset. När vi flyttade hit valde vi att riva upp den och lägga nytt eftersom vi ville göra den ytan större runt lusthuset och sedan dess har det gamla virket stått bakom garaget i väntan på att få göra någon nytta. Det var ju alldeles för fint för att slängas så det fick som sagt till slut bli odlingslådor! Direkt efter Jimmie gjort dom fyllde jag dom med jord och jag planterade sen kryddor, smultron och massor med jordgubbar! Sen sprang vi där hela sommaren och åt bär, den lyckan!

Här syns lite av vår uteplats vid lusthuset. Lusthuset kom med husköpet och det är vi så fruktansvärt glada över. Det är något vi aldrig någonsin skulle tänkt tanken på annars men som vi nu inte skulle vilja vara utan! Vi bor i princip här under våren och sommaren. I somras gjorde jag också den lilla rabatten som syns i bilden till vänster. Åh fy vad jag höll på där. Tänker alltid att allt är så himla enkelt. Här tänkte jag att det där skulle gå på en dag men det blev ju ett flera-veckors-projekt det också, precis som allt annat i mitt liv, hehe! Bara att bestämma sig för vilka blommor som skulle vara där när jag väl gjort själva lådan och sen hur jag skulle placera alla blommor.. Det fick hjärnan att koka och framkallade mycket ångest! Haha..

Men ja, vi är nog äntligen där nu... Att vi till största del bara kan njuta av det vi byggt upp! Längtar...

Gillar

Kommentarer

johannaisabella
johannaisabella,
Vilken drömmig trädgård 😍 Längtar också efter att man kan börja pyssla ute!
nouw.com/johannaisabella
jennyvennberg
jennyvennberg,
Åh tack så mycket snälla du! Så roligt att höra! 😃
nouw.com/jennyvennberg