Så redigerar jag dom magiska bilderna

Under december förra året gick jag ju bananas med många av dom bilder jag tog på James och åh vad jag fortfarande älskar dom! Jag har en bild i huvudet när jag tar såna här foton, som att allt redan är där men verkligheten är ju oftast en helt annan så nu tänkte jag dela med mig av mina små knep att få till såna här bilder :)

Först av allt vill jag säga att jag har fotograferat i himla massa år och ännu längre har jag trevat mig fram i olika redigeringsprogram och letat guider på youtube och liknande för att lära mig hur man gör. Redigering över huvud taget är tyvärr, precis som allt annat, inget man lär sig på en dag. Jag vill bara säga det först och att det jag delar med mig av här kanske kräver en del förkunskap. För jag vill inte att min blogg ska bli en guide till hur man installerar penslar i photoshop eller hur man jobbar med kurvor osv, hoppas ni har överseende med det ♡

Jag jobbar iallafall alltid med mina bilder i photoshop och till just den här bilden har jag förutom att ljusa upp den också lagt på två olika lager som inte fanns med i bilden från början. Kan du se vilka!? :)

...det är lyktan och snön som faller!
För just som när jag tog den här bilden sprang James mot mig och det såg precis ut som om han höll i något och jag redigerade dit en lykta och den blev verkligen pricken över i tycker jag, :) Och snön gjorde sig så fin till bilden också! Det var också en gratis-bild jag hittade och la på som ett lager men jag kan inte hitta den länken nu men googla exempelvis "falling snow png" så finns det flera bilder med fallande snö och utan bakgrund. Titta bara så att de är fria att använda :)

Gillar

Kommentarer

lenakronvald
lenakronvald,
Verkligen MAGISK bild! Så duktig du är! <3
nouw.com/lenakronvald
jennyvennberg
jennyvennberg,
Men åh! Tack snälla du! Vad glad jag blir <3 😃
nouw.com/jennyvennberg
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Wow, alltså du är ju SÅ duktig! <3
nouw.com/emmaengstrom
josefinelouise
josefinelouise,
åh vad fin bild! helt fantastiskt fotat 😊
nouw.com/josefinelouise
jennyvennberg
jennyvennberg,
Åhh men alltså! Tack så jättemycket snälla du 😃❤️❤️
nouw.com/jennyvennberg