Så blev min paketkalender

En natt när jag skulle sova fick jag den briljanta idén att göra en egen paketkalender till James! Vi har lite spillvirke hemma och jag visste att jag ville göra någon enkel gran av det.

Jag berättade om idén för Jimmie och han sågade då till en, världens bästa!
Den blev så enkel och så fin!

Jag hade så svårt att hitta fina krokar där vi bor men så hittade jag en hel låda med krokar på Biltema för 99 kr. Det var flera olika men jag gillar charmen med det :)

För att kunna hänga upp granen skruvade jag dit en gammal list på baksidan så att den kan hänga på James panel som han har på sitt rum. Den blir så enkel att flytta runt på då. Så himla bra för en inrednings och instagram-tokig mamma, hehe!

Siffrorna i guld kommer från min butik. Dom finns i flera olika färger och fäster på många olika material :)

Det här kommer han att få i sin kalender;

- Pixiböcker med jultema som jag köpte förra julen, vi har alltså redan läst dom flera gånger men nu har jag slagit in dom igen. Det kommer bli så mysiga lässtunder dom dagarna!

- En så himla mjuk och gosig nalle från min butik.

- Några dagar innehåller aktiviteter som att baka lussekatter, baka pepparkakor, åka på lekland, åka och äta på restaurang… osv. Alla dom dagarna längtar jag efter extra mycket :)

- Hans favoritgodis alla tider; kinderägg!

- Julpynt från vår jullåda. Jag har bland annat många små fina nissar från Maileg i den och jag tänker att det är roligt om han får sina "egna" och vi kan sätta dom där han vill att dom ska vara. Det blir ju också som en aktivitet :)

- Och allt fint jag hittade på Eriks hjälpen igår;

Liten bil (såna leker han med så himla mycket just nu), en tröja för 30 kr, bamsepusslet längst upp till höger för 20 kr, pippipusslet för 35 kr, det andra bamsepusslet för 45 kr, pippidockan för 15 kr, playmobil-gubbar och MASSA tillbehör (!!) för 45 kr och ett bamsememory för 10 kr!

Påsen med playmobil blev jag så lycklig av att hitta för jag vet att James kommer att bli ännu mer lycklig! Han kan sitta i timmar med det han har från playmobil idag och med lego :) OCH nästan allt i påsen var med jultema! Det var liksom meningen tänker jag... :)

Alltså jag ÄLSKAR verkligen second hand! Det känns så bra för hjärtat att handla begagnat OCH när man handlar hos Eriks hjälpen så går pengarna dessutom till välgörande ändamål också. Det blir inte bättre och finare än så tycker jag!

Jag kan ibland känna att det blivit för mycket hets kring jul. Alldeles för mycket julklappar, alldeles för mycket pengar inblandat. Allt förlorar sin mening och allt kretsar runt saker. Det kan jag få ont i magen av men just nu skaver det inte någon stans i mig med tanke på vad jag fyllt kalendern med. Jag tycker verkligen att det är meningsfulla och fina saker som jag vet att han kommer uppskatta till tusen och leka med länge och förhoppningsvis kommer aktiviteterna finnas med i minnet länge också ♡

Gillar

Kommentarer

lenakronvald
lenakronvald,
Så himla fin och rolig ide! Och vilket underbart barnrum 😍
nouw.com/lenakronvald
jennyvennberg
jennyvennberg,
Åh men tack snälla du! Blir SÅ glad 😃❤️
nouw.com/jennyvennberg
lenakronvald
lenakronvald,
Jag blir så himla sugen på att göra en egen julklappsgran! 😊
nouw.com/lenakronvald
Annaasvensson
Annaasvensson,
jennyvennberg
jennyvennberg,
Åh men tack snälla du! Blir så himla glad 😃❤️
nouw.com/jennyvennberg
josefinelouise
josefinelouise,
men shit va fin! 😃
nouw.com/josefinelouise
jennyvennberg
jennyvennberg,
Åh men tack snälla du! Blir så himla glad 😃❤️❤️
nouw.com/jennyvennberg
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Wow vad fint! Och otroligt fina bilder alltså 😍
nouw.com/tildakristinholmberg
jennyvennberg
jennyvennberg,
Men åhh, vad glad jag blir! Så himla roligt att höra! du anar inte <3
nouw.com/jennyvennberg
Sanna
,
Jättefin! Beställde precis siffrorna Och tänkte göra en likadan! 😁😍 Men måste fråga vad har du för bredd och höjd på kalendern?