När drömmen om drömmöblerna blir sann

I samarbete med Lilla Möblemanget

Igår fick hem våra nya möbler som vi specialbeställt från Lilla möblemanget. Jag hittade till dom via Instagram och fastnade direkt och satt och bläddrade i evigheter. Jag läste mig också till att dom är 7 grymma kvinnor som driver företaget och gör möblerna! Girlpower! och då kändes det lite extra roligt att inleda det här samarbetet som det också blev. Det är alltså delvis samarbete och delvis som vi köpt då vi bara ville ha meeer men who can blame us!?

Bilden till vänster visar hur vår matdel i vardagsrummet har sett ut. Till höger visar 2 av 3 lådor som kom igår innehållandes bordet och bänken vi beställt. Jag var så ivrig när allt kom och började kånka lådorna själv men när det kom till den 3:e lådan som innehöll bordsskivan fick jag ge upp och istället invänta pappan i huset!

Jag fick iallafall ihop den fina bänken själv med en liten James som stod bredvid och sa "itta itta itta" och när han äntligen fick det blev han överlycklig och på riktigt kryper han upp på den hela tiden nu! Lycka ändå när vi annars haft stolar som vi alltid skjuter in eller lägger ner på golvet så att vår lilla klättrare inte ska kunna ta alla chanser han får att klättra upp på bordet. Nu klättrar han tack och lov bara upp på bänken! Hur som helst blev vi iallafall mer förväntansfull på att se bordet stå klart sen också. Allt är verkligen SÅ fint och välgjort! Alla små detaljer till färgen vi till slut valde. SÅ SÅ SÅ nöjd och sån tålmodig tjej som hjälpte mig på vägen till alla val! Haha åh, jag är så himla glad att det äntligen står här nu!

Idag är det fredag och vi inviger det med vinglas på borden och redan på söndag väntar vår första middagsbjudning! Efter det väntar ett lyxigt evighetsgöra med att flytta och ändra kuddar och "accessoarer" till hela möblemanget! Just nu känns det lite naket och jag slängde dit kuddarna vi har i soffan till dom här bilderna. Ja, stora små lyxiga val och den här gången tänker jag inte lägga någon skuld på mina egna axlar för det. Jag tycker att det är så skönt att jag så sakta men säkert nog har slutat lägga ut små krokben för mig själv och istället faktiskt njuter av det jag har och vad jag åstadkommer här i livet. Och så är det fredag som sagt, väldigt skön känsla i det också, hehe! Hoppas ni får en fin fredagskväll och helg, kram!

Gillar

Kommentarer

saraback
saraback,

Vilka snygga möbler! Förstår att du inte orkade vänta och bar upp själv 😃

nouw.com/saraback
jennyvennberg
jennyvennberg,

Men åh visst är det!? 😃 Ja det känns lite idag men helt klart värt allt! Haha! 😃

nouw.com/jennyvennberg
saraback
saraback,
Anna,
Vilka fina möbler! Och så kul att veta hur de är tillverkade, det blir ju lite mer speciellt 😊
annaanilsson.blogspot.se
jennyvennberg
jennyvennberg,
Jamen eller hur då! 😃
nouw.com/jennyvennberg
Sofial86
,
Men alltså wow vad fint! Passade helt fantastiskt fint in i ert hem! Ääälsk på det 😍
jennyvennberg
jennyvennberg,
Åh tack så mycket snälla du! Så roligt att höra 😃
nouw.com/jennyvennberg
Sandra Wallin Palm
,
Så otroligt fina bilder och vackert hem ❤ Och tusen tack för dina fina ord. Kram Sandra, Lilla Möblemanget
jennyvennberg
jennyvennberg,
Tack snälla du för så fina ord! Och tusen tack själv <3
nouw.com/jennyvennberg